Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Media Player Hatası....

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Media Player Hatası.... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "mp 10 un eng. versiyonunu bilgisayarıma yüklemiştim. bugünde mp 10 un tr versiyonunu int. ten indirdim ve kurdum tam mp ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 15-10-04, 01:07   #1 (permalink)
edeboy
Member

edeboy Avatar

Katılım tarihi: 28.02.03
Media Player Hatası....

mp 10 un eng. versiyonunu bilgisayarıma yüklemiştim. bugünde mp 10 un tr versiyonunu int. ten indirdim ve kurdum tam mp 10 tr versiyonunu incelerken elektrik gitti. eletrik geldiğinde bilgisayarı açtım ama mp nin kısayolu ortalarda yoktu. tekrar yüleyeyim dedim hata verdi(Kuru tamamlamak olanaklı değildi. windows media player 10 yüklenmedi. windowsu güncelleştirmek için media player 10 tekrar çalıştırınsilip tekrar yükleyeyim dedim. windows bileşenlerini ekle/kaldırdan mp yi silerkende yine hata verdi(unregmp2.exe - bozuk görüntü : C:\PROGRA~1\WINDOW~3\wmpband.dll uygulaması veya DLL'si, geçerli bir windows bellek görüntüsü değil. Lütfen yükleme disketinizdekiyle karşılaştırın. ve silmedi. eski versiyonunu yükleyeyim dedim bu seferde bilg. da daha yüksek bir sürümü olduğu için kurulum sonlandırıldı" diye kuramadım. şimdi bu sorunu nasıl çözebilirim ve mp yi bilgisayardan nasıl tamamen kaldırabilirim.
[Amd Athlon XP 2500@3200][ABIT NF7-S (V.2)][Thermalright SLK 700 Soğutucu + Zalman ZM-F2 92mm Kasa Fanı][128 Mb His Ati Radeon 9600XT][2*256 Mb Kingston 400 Mhz DDRam][120 Gb Seagate SATA-8 Mb Cache][Aopen H600B-12][Samsung 763 MB][Microsoft Klavye + Mouse Set][16x LG DVDrom][52x24x52 Asus CDwriter][Floppy][Philips MMS231 2+1][Thompson Speed Touch 330 (USB) ADSL Modem][Windows XP PRO+SP3]
edeboy çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-10-04, 02:55   #2 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 18
sistem geri yüklemeyi denedinmi hiç?
BLACKandWHITE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-10-04, 18:15   #3 (permalink)
edeboy
Member

edeboy Avatar

hayır denemedim çünkü 2 önce sistem geri yüklemeyi silmiştim. ayrıca güvenli modda denedim ama yine olmadı.
edeboy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-10-04, 19:53   #4 (permalink)
masterofminds
Senior Member

masterofminds Avatar

Katılım tarihi: 11.03.04
arkadasım

sevgılı arkadasım unregmp2.exe dosyasını arastırdım bu dosya registry sifrelerini bozan bir trojan turuymus bunu nasıl ortadan kaldıracagını su sayfada bulabilirsin manual unınstall secenegini okursan bu sayfadakı tek tek anlatıyor ok
http://www.pestpatrol.com/PestInfo/u/unregmp2_exe.asp
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-10-04, 02:43   #5 (permalink)
edeboy
Member

edeboy Avatar

masterofminds teşekkürler ama benim ing. pek iyi değil. ama diğer trojan temizleyiceler ile şu anda tarama yapıyorum.
edeboy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 23:59.