Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Media Player Hatası....

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Media Player Hatası.... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "mp 10 un eng. versiyonunu bilgisayarıma yüklemiştim. bugünde mp 10 un tr versiyonunu int. ten indirdim ve kurdum tam mp ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 15-10-04, 01:08   #1 (permalink)
edeboy
Member

edeboy Avatar

Katılım tarihi: 28.02.03
Media Player Hatası....

mp 10 un eng. versiyonunu bilgisayarıma yüklemiştim. bugünde mp 10 un tr versiyonunu int. ten indirdim ve kurdum tam mp 10 tr versiyonunu incelerken elektrik gitti. eletrik geldiğinde bilgisayarı açtım ama mp nin kısayolu ortalarda yoktu. tekrar yüleyeyim dedim hata verdi(Kuru tamamlamak olanaklı değildi. windows media player 10 yüklenmedi. windowsu güncelleştirmek için media player 10 tekrar çalıştırınsilip tekrar yükleyeyim dedim. windows bileşenlerini ekle/kaldırdan mp yi silerkende yine hata verdi(unregmp2.exe - bozuk görüntü : C:\PROGRA~1\WINDOW~3\wmpband.dll uygulaması veya DLL'si, geçerli bir windows bellek görüntüsü değil. Lütfen yükleme disketinizdekiyle karşılaştırın. ve silmedi. eski versiyonunu yükleyeyim dedim bu seferde bilg. da daha yüksek bir sürümü olduğu için kurulum sonlandırıldı" diye kuramadım. şimdi bu sorunu nasıl çözebilirim ve mp yi bilgisayardan nasıl tamamen kaldırabilirim.
[Amd Athlon XP 2500@3200][ABIT NF7-S (V.2)][Thermalright SLK 700 Soğutucu + Zalman ZM-F2 92mm Kasa Fanı][128 Mb His Ati Radeon 9600XT][2*256 Mb Kingston 400 Mhz DDRam][120 Gb Seagate SATA-8 Mb Cache][Aopen H600B-12][Samsung 763 MB][Microsoft Klavye + Mouse Set][16x LG DVDrom][52x24x52 Asus CDwriter][Floppy][Philips MMS231 2+1][Thompson Speed Touch 330 (USB) ADSL Modem][Windows XP PRO+SP3]
edeboy çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-10-04, 15:08   #2 (permalink)
garibaldi
Member

garibaldi Avatar

Katılım tarihi: 05.06.04
Nereden: Dünyada biryerde
regeditle canim regeditle eheuheuheu ordan her haltı kaldırıp indirebilirsin ayrıca çalışsan program veya eklenti vs. sistem gerisindeyse onları silmen mümkün olmass zar zor reg editten başka çare görülmüyor zati orda media playerle alakalı kısımları temizle ctrl+alt del sora bak arka planda çalışan programlara felan filen işte ilhamın başlangıcı bu ben iki kere windows göçürdüm sırf media player muhabettine hade kolay gele benden
bu kadar
p4 3GHzzz Prescott Gigabyte IK1100 İ875 --- 1,5GB ddr---everpower(iki kilo 26 gr dual fanlı ) 400w PSU--- powercolor ati9800se 128mb 256bit---120 GB samsung sata 19" DELL (askerdeydim benim Pc sizlere ömür )
garibaldi çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-10-04, 15:36   #3 (permalink)
mespage
V.I.Member

mespage Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.06.04
Nereden: TÜVASAŞ/ADAPAZARI
Resimler: 10
MP 10 TR VERSİYONUNU İNDİRDİĞİN SİTENİN LİNKİNİ YAZARMISIN BURAYA
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-10-04, 15:47   #4 (permalink)
ozgura
Power Member

ozgura Avatar

Katılım tarihi: 03.12.03
Nereden: Århus / Danimarka
dostum microsoft update sayfasina gir orada OZLE YUKLEMEYI sec orada DIGER GUNCELLESTIRMELER var İsteğe bağlı yazılım güncelleştirmelerini seç bolumu var solda orada var ben oradan yukledim...

yada buradan
ozgura çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-10-04, 18:16   #5 (permalink)
edeboy
Member

edeboy Avatar

tamam da regeditten nasıl yapacağım. biraz açıklarmısın.
edeboy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-10-04, 14:25   #6 (permalink)
mysterious_man
V.I.Member

mysterious_man Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.08.04
Nereden: söylerim ama öncelikle mangır çalışsın... Rep Gücü: 5,218,214
Blog Mesajları: 1
Resimler: 4
sessiz bir şekilde;
başlat-çalıştıra, regedit yaz enterle

-hkey_local_machine
....-software
......-microsoft
.........-windows
..............-current version
..................-uninstall bölümünden windows media player bileşenlerini bul ve imha et başarısız operasyonun kayıtlarını sil ve yeni bir kurulum operasyonuna başla ama unutma bu sefer başarısızlığı affetmem
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-10-04, 16:36   #7 (permalink)
edeboy
Member

edeboy Avatar

yardımlarınız için teşekkürler. ama ben daha kökten bir çözümle güzel bir format ve kurulum gerçeklerştirdim.(haa sadece mp için format atmadım makina biraz sapıtmıştı. ama yola getirdim. ayrıca bütün yedeklemelerimide yaptım.)
edeboy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-10-04, 01:51   #8 (permalink)
garibaldi
Member

garibaldi Avatar

Katılım tarihi: 05.06.04
Nereden: Dünyada biryerde
sen genede şu regedit işine biras çalış korkma sistemi dağıtmaktan geri yükleme yaparsın olur biter ama böle zırt pırt baştan kurmak hoşuna gidiyosa başka benim gidiyo mesela çok zevkliii eheueeuhe
garibaldi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-10-04, 18:26   #9 (permalink)
mysterious_man
V.I.Member

mysterious_man Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.08.04
Nereden: söylerim ama öncelikle mangır çalışsın... Rep Gücü: 5,218,214
Blog Mesajları: 1
Resimler: 4
nasıl media player 10 versiyonunda neler değişmiş beğendinizmi ben daha yüklemedimde
mysterious_man çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 00:00.