| Media Player Hatası.... mp 10 un eng. versiyonunu bilgisayarıma yüklemiştim. bugünde mp 10 un tr versiyonunu int. ten indirdim ve kurdum tam mp 10 tr versiyonunu incelerken elektrik gitti. eletrik geldiğinde bilgisayarı açtım ama mp nin kısayolu ortalarda yoktu. tekrar yüleyeyim dedim hata verdi(Kuru tamamlamak olanaklı değildi. windows media player 10 yüklenmedi. windowsu güncelleştirmek için media player 10 tekrar çalıştırınsilip tekrar yükleyeyim dedim. windows bileşenlerini ekle/kaldırdan mp yi silerkende yine hata verdi(unregmp2.exe - bozuk görüntü : C:\PROGRA~1\WINDOW~3\wmpband.dll uygulaması veya DLL'si, geçerli bir windows bellek görüntüsü değil. Lütfen yükleme disketinizdekiyle karşılaştırın. ve silmedi. eski versiyonunu yükleyeyim dedim bu seferde bilg. da daha yüksek bir sürümü olduğu için kurulum sonlandırıldı" diye kuramadım. şimdi bu sorunu nasıl çözebilirim ve mp yi bilgisayardan nasıl tamamen kaldırabilirim.
__________________ [Amd Athlon XP 2500@3200][ABIT NF7-S (V.2)][Thermalright SLK 700 Soğutucu + Zalman ZM-F2 92mm Kasa Fanı][128 Mb His Ati Radeon 9600XT][2*256 Mb Kingston 400 Mhz DDRam][120 Gb Seagate SATA-8 Mb Cache][Aopen H600B-12][Samsung 763 MB][Microsoft Klavye + Mouse Set][16x LG DVDrom][52x24x52 Asus CDwriter][Floppy][Philips MMS231 2+1][Thompson Speed Touch 330 (USB) ADSL Modem][Windows XP PRO+SP3] |