hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Media Player Sorunu

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Media Player Sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar Windows media player ve media player classic te açtığım videoların renkleri koyu çıkıyo karanlık ta olan videolar hiç izlenmiyo ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS)

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 30-08-07, 18:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
onurforces
New Member

Katılım tarihi: 30.08.07
Exclamation Media Player Sorunu

Arkadaşlar Windows media player ve media player classic te açtığım videoların renkleri koyu çıkıyo karanlık ta olan videolar hiç izlenmiyo aydınlıkta olan videolar da karanlıkta çekilmiş gibi çıkıyo fakat bs player da normal çıkıyo çünkü görünüm ve renk denetimlerinden ayarını yaptım fakat media player 9 ve media player classic in ayarlarını değiştiremedim.Bu youtube gibi sitelerden video izlememde sıkıntı yaratıyo.Bu problemi nasıl çözebilirim?Yardımcı olursanız çok sevinirim.Saygılarımla...
onurforces çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-08-07, 21:36 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
freeman1209
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

freeman1209 Avatar

Katılım tarihi: 27.04.04
Nereden: dünya gezegeni
Resimler: 13
Ynt: Media Player Sorunu

bu şekildeki bi sorunu ekran kartının ayarlarındaki renk ayarlarınla oynayarak çözmüştüm.videoların renkleri açılırken masaüstünün renginde fazla bi değişiklik olmamıştı
freeman1209 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-08-07, 21:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
GaNDHi
Moderator
Bilgisayarım

GaNDHi Avatar

Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10

Alıntı:
freeman1209 tarafından iletildi. Mesajı göster
bu şekildeki bi sorunu ekran kartının ayarlarındaki renk ayarlarınla oynayarak çözmüştüm.videoların renkleri açılırken masaüstünün renginde fazla bi değişiklik olmamıştı
Evet, ekran kartı driver özelliklerindeki Color Correction ayarlarından düzelebilir.
Eski 30-08-07, 23:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
onurforces
New Member

Katılım tarihi: 30.08.07
Exclamation Ynt: Media Player Sorunu

Arkadaşlar çok saolun problemim düzledi gibi ama bişey daha rica etcem eğer nvidia ekran kartı kullanıyosanız sırasıyla Denetim masası-Nvidia denetim masası-Masaüstü renk ayarlarını ayarla-renk ayarlarını ayarla kısmında 5 yane seçenek var sırasıyla parlaklık-karşıtlık-renk tonu-doygunluk ve gamma.Bana bunların değerlerini söylerseniz çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler.
onurforces çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-09-07, 01:29 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
cliperinesk
Cool Member
Bilgisayarım

cliperinesk Avatar

Katılım tarihi: 25.03.07
Nereden: eskişehir
Blog Mesajları: 1
Resimler: 2

sağ üstte varsayılanı geri yükle diye bir seçenek var ona tıkla tabi video daki görüntü kötü olursa kendin belirle
cliperinesk çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Bookmarks
Konu araçları

Media Player Sorunu ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
media player 11 sorunu m.tansel Genel(OS) 13 30-07-07 10:55
Media Player 10 SOrunu fthMtl Genel(OS) 18 18-11-06 22:54
Media Player 10 Sorunu ossan Genel(OS) 0 16-10-06 22:27
windows media player sorunu 10 ve 11:D NOMADT Genel(OS) 1 28-09-06 11:50
Media player 10 sorunu amo Genel(OS) 4 01-11-05 20:57

Saat ayarı GMT +3. Saat : 22:54.

Cyber Snipa Stinger