Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda Medya Player 11 Skin başlıklı konu tartışılıyor; Link..: http://www.cus...../wmp_11.rar...
MCSD.NET CRM 3.0 // MCSE +M +S
---------------------------------------------------
Yazılım Uzmanı // Sistem Uzmanı
sağol çok hoş
Resident Evil 4
Silent Hill 4 : The Room .... too boring...
ya bu finaller beni baya çarptımediaplayerın 11 i mi çıktı yaws?hemen bir deneyeyim skin de çok hoş duruyor doğrusu...saol
from the moment i wake till the moment i sleep, i will be there,by your side...
dostum sadece screenshot ları var bu player11 in?nerden download ettin?
bu sadece giysi.. media player 11 değil..
customize.ru adresinden bir çok arayüz bunların haricinde windows için themes, winamp, bsplayer, medya player skinleri falan ve hepsi ücresiz...
bende daha iki gün önce media player ı update ettim, ne zaman çıkarttılar 11 i diye kendi kendime soruyorumbu sadece giysi.. media player 11 değil..![]()
...
w810 için 3G edition Main ve FS çıktı !!!
sağolasın kardeş
Media player yüklemek için kullandığınız xp nin orjinal xp olması lazım. Kurulum esnasında kullandığınız key e bakıyor ve eğer illegal bir key ise kurulum işlemini yapmıyor. Ayrıca media player11 microsoftun sitesinde ücretsiz bir şekilde download edilebilir.
Copyright © equnix
Arkadaşlar, versiyon 11 i kurduktan sonra radio istasyon bölümünü bulamıyorum.Halbuki versiyon 10 da iken tüm radio istasyonlarını bulabiliyorduk.Çokta güzel radiolar vardı.Acaba benmi bulamıyorum.