Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

movie maker???

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında movie maker??? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaslar movie maker da bir slayt gosterisi gibi birsey hazirladim arkayada muzik ekledim ve bunu cd ye kaydettim ancak cd ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 22-08-05, 18:22   #1 (permalink)
burock2010
Silver Member

burock2010 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: MAGMA
Question movie maker???

arkadaslar movie maker da bir slayt gosterisi gibi birsey hazirladim arkayada muzik ekledim ve bunu cd ye kaydettim ancak cd de sadece muzik caliyor hazirladigim goruntuler cikmiyor.nero dadan denedim video cd si olusrut dedim bu seferde sacma sapan dosyalar olan bir seyler yukledim.bunu nasil halledebilirim???

burock2010 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-05, 18:43   #2 (permalink)
sHiNe
V.I.Member

sHiNe Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.03.05
Nereden: İzmir
Foto veya görüntülerini ekledikten sonra direk video cd oluştur seçeneğini kullanma.Filmi bilgisayarıma kaydet de daha sonra çıkan pencerede çevirmek istediğin codec veya biçimi sorucak orda daha çok seçenek diyip YÜKSEK KALİTELİ VİDEO (PAL) seçeneğini seçtikten sonra çeviri işlemini yap.Senin belirlediğin bir yere adını verdiğin şekilde .wmv (windows media) uzantılı bir film dsoyası oluşturacak.Bu dosyayı bilgisayar ortamıda her programla izlersin.
Nero da video cd yarat dedikten sonra film dosyanı program içine sürüklediğinde ve dosyanı alır ve kaç video varsa ona göre listeler.Sağ tarafta enu oluştur gibi bir kutucuk görüceksin bunu kaldır bu seçenek DVD ler için kullanılıyor.İleri dediğinde çekim hızını sorar mümkün oldugu kadar yavaş çekmeye çalış cd ni.Tekrar ileriye bastığında nero videonu Video Cd yani .dat uzantısına encode eder bu işlemin süresi videonun uzunluğuna göre değişir.Encode işlemi bittikten sonra çekim başlar.

Not:Nero Express Kullanmanı Tavsiye Ederim.Bu işLemler Nero Burning Rom da biraz daha karışık.
sHiNe çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-05, 19:01   #3 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Elinde bulunan resimlerden bir slayt gösterisi yapacaksan bence Memories On Tv programını kullan. Cok kaliteli ve cok cok guzel.

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-05, 19:02   #4 (permalink)
burock2010
Silver Member

burock2010 Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
sHiNe tarafından iletildi.
Foto veya görüntülerini ekledikten sonra direk video cd oluştur seçeneğini kullanma.Filmi bilgisayarıma kaydet de daha sonra çıkan pencerede çevirmek istediğin codec veya biçimi sorucak orda daha çok seçenek diyip YÜKSEK KALİTELİ VİDEO (PAL) seçeneğini seçtikten sonra çeviri işlemini yap.Senin belirlediğin bir yere adını verdiğin şekilde .wmv (windows media) uzantılı bir film dsoyası oluşturacak.Bu dosyayı bilgisayar ortamıda her programla izlersin.
Nero da video cd yarat dedikten sonra film dosyanı program içine sürüklediğinde ve dosyanı alır ve kaç video varsa ona göre listeler.Sağ tarafta enu oluştur gibi bir kutucuk görüceksin bunu kaldır bu seçenek DVD ler için kullanılıyor.İleri dediğinde çekim hızını sorar mümkün oldugu kadar yavaş çekmeye çalış cd ni.Tekrar ileriye bastığında nero videonu Video Cd yani .dat uzantısına encode eder bu işlemin süresi videonun uzunluğuna göre değişir.Encode işlemi bittikten sonra çekim başlar.

Not:Nero Express Kullanmanı Tavsiye Ederim.Bu işLemler Nero Burning Rom da biraz daha karışık.
ben saten bilgisayara kaydettim ve vmw olarak kaydetti bilgisayara; nero da beceremedim bende direkt yazdirdim bilgisayarimdan ancak direkt yasdirinca sadece arkaya koydugum muzik cikti.nerodada yasdirinca icinde hic alakasi olmayan bi dolu dosya kaydetti
burock2010 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-05, 19:28   #5 (permalink)
sHiNe
V.I.Member

sHiNe Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.03.05
Nereden: İzmir

Bahsettiğin Dosyalar bunlarsa.Vcd formatlı cd lerin hepsinde bulunur.
Film Dosyası Mpegav Klasörü içinde Bulunur.
sHiNe çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-05, 19:36   #6 (permalink)
burock2010
Silver Member

burock2010 Avatar

Bilgisayarım
sanirim boole bisiidi aksam eve gidince tekrar bir bakayimm
burock2010 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-05, 21:24   #7 (permalink)
snake_82
Senior Member

snake_82 Avatar

Katılım tarihi: 14.07.05
Nereden: AYDIN
slm

arkadaşım o attığı dosyalar bilgisayar harincinde diğer ciyazların cd tanıyıp oynata bilmesi için atılmış dosyalar sen mpegav yazan dosyaya tıkla orda karşıan dosya çıkçak ona gel birlikte aç te winap yada windows media player şeç oynatsın bu kadar
snake_82 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-05, 21:26   #8 (permalink)
snake_82
Senior Member

snake_82 Avatar

Katılım tarihi: 14.07.05
Nereden: AYDIN
Unhappy özür dilerim

yazdığım cevaptaki imla hataları için özür dilerim acelem vardı hemen yazdım öyle oldu.
snake_82 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

movie maker??? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Movie Maker 2 yi nerden bulabilirim??? X-tanbul Divx/DVD 7 20-09-05 01:15
Movie Maker 2 hakkında bilgi ve öneri?? X-tanbul Divx/DVD 3 17-08-05 18:06
Movie Maker donuyor BenCesur Çokluortam 2 12-06-05 23:05
windows movie maker aytaray Divx/DVD 0 06-05-05 10:05
Smart Movie omay Nokia 0 20-04-05 09:46

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 01:05.