Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında MSN Girer gibi ama girmio :( başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar bugun yasadım bu sorunu pc temizledikten sonra
tam böyle girer gibi oluo sonra hiçbişe olmamıs gibi o şifre ve ..." şeklinde özetlenebilir....
Arkadaşlar bugun yasadım bu sorunu pc temizledikten sonra
tam böyle girer gibi oluo sonra hiçbişe olmamıs gibi o şifre ve e mail yyazma yerine geri gönderio sorun gider penceresi falan çıkmıo hiç yardım edin lüğtfne
Live serisi kullanıyorsun sanırım, live messenger serisi, anlamsız hatalara yol açıyor.
Msn messenger 7.5 i tavsiye ederim..Öncelikle mevcut msn i bir uninstaller programla tamamen kaldır, ardından bir kez CCleaner ı çalıştır disk ve registry temizliği için.
__________________ Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim