Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Nero'da Ses CD'si (Track) Sorunu

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Nero'da Ses CD'si (Track) Sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar, Nero ile ses CD'si (track) yaptım, benim VCD bu CD'yi okudu ama diğer CD okuyucu ve arkadaşımın VCD'si bunu ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 20-10-05, 23:21   #1 (permalink)
sayborg2
Silver Member

sayborg2 Avatar

Katılım tarihi: 06.08.04
Nereden: Ankara
Unhappy Nero'da Ses CD'si (Track) Sorunu

Arkadaşlar, Nero ile ses CD'si (track) yaptım, benim VCD bu CD'yi okudu ama diğer CD okuyucu ve arkadaşımın VCD'si bunu okumadı. Aynı şarkıları bir de Windows'un CD yazıcısıyla ses CD'si biçiminde yazdım ve bu sefer benim evdeki VCD bunu okudu ve CD okuyucu da bunu okudu. Yarın CD'yi arkadaşa vereceğim. Büyük ihtimâl arkadaşın VCD'sinde de çalışacak bence. Peki Nero'da nasıl yazabilirim şu ses CD'lerini doğru düzgün? Yazdığım 2 CD'nin de içine baktım ve hepsinde dosya boyutları falan aynı. Peki sorun ne olabilir? Yardım ederseniz sevinirim.

Bir gün Yunanlılar, anneannemin annesinin ve diğer vatandaşlarımızın üzerine gaz dökmüşlerdi. Onları tam yakacaklarken Atatürk'ten bir telgraf geldi: "Eğer bir Türk'ün kılına bile zarar gelirse orada taşın üzerinde taş koymam." yazıyordu. Yunanlılar korktular ve yakamadılar. O yüce insanın sayesinde yaşıyorum. Bu vatandan çıkar sağlayıp tekrar bu vatana ihanet edenler şerefsizdir.
sayborg2 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-10-05, 23:25   #2 (permalink)
sul3yman
V.I.Member

Katılım tarihi: 16.09.02
Maximum kaç hızda yazıyorsun? Eğer 700mb lık bir CD yi tamamen audio yapıyorsan hız 32x den sonra cd de problem çıkabiliyor. Bana çok oldu. Bence Audio Cdler 8x in üzerine çıkılmadan yazılmalı
sul3yman çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-10-05, 00:32   #3 (permalink)
sayborg2
Silver Member

sayborg2 Avatar

Alıntı:
sul3yman tarafından iletildi.
Maximum kaç hızda yazıyorsun? Eğer 700mb lık bir CD yi tamamen audio yapıyorsan hız 32x den sonra cd de problem çıkabiliyor. Bana çok oldu. Bence Audio Cdler 8x in üzerine çıkılmadan yazılmalı
Aslında söylemedim ama Nero ile yazılan ve arkadaşın VCD'sinde çalışmayan 2 CD var. Birini 8x'de yazmıştım, birini 52x'de. O CD'ler benim CD çalarda da çalışmadı. Çalışan 1 CD var, o da Windows'un CD yazıcısıyla yazıldı. O benim CD çalarda çaldı ve bence arkadaşın VCD'sinde de çalar. Acaba başka bir sorun mu var?
sayborg2 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-10-05, 00:52   #4 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 18
disc at onece veya tack at once ayarına dikkat et..
audio yazarken track at once kullan.
BLACKandWHITE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-10-05, 00:57   #5 (permalink)
sayborg2
Silver Member

sayborg2 Avatar

Alıntı:
BLACKandWHITE tarafından iletildi.
disc at onece veya tack at once ayarına dikkat et..
audio yazarken track at once kullan.
Evet, buna hiç dikkat etmemiştim. Bence de sorun büyük ihtimâl bu olabilir. Teşekkürler. Çalışmayan CD'leri Nero Express ile yazdım ama kocaman Nero neden ses CD'si yazarken bu ayarları gözden geçirmez ki? Bir de gizli bir menüye koymuşlar o ayarı.
sayborg2 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Nero'da Ses CD'si (Track) Sorunu ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
creative 5.1 digital ses kartı ile sorunu olan var mı? Substation Genel 11 23-07-08 15:04
MSI 845E Max da Yaşadığım TV Kartı Ses Sorunu Mucan Genel 0 29-09-03 18:09
Ses sistemi sorunu turkgates Çokluortam 3 17-06-03 08:12
DİGİTAL SES SORUNU elcompany Genel 3 06-05-03 22:05
Gigabyte GA-8PE667 Pro ses sorunu Rigorous Anakart 4 24-01-03 18:51

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 23:58.