Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
parduscebit.iso versionun resimli kurulum ve kullanımını arıyorum
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında parduscebit.iso versionun resimli kurulum ve kullanımını arıyorum başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "parduscebit.iso versionun resimli kurulum ve kullanımını arıyorum lütfen bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar bol paylaşımlar..." şeklinde özetlenebilir....
Bir ara bir program buldum. Bu program sizin IP'nizi referans alarak çevre IP'leri tarıyor ve paylaşıma açılmış klasör varsa gösteriyor.
Böylece milletin paylaşıma açtığı dosyaları alabiliyorsunuz.
Şuna dikkat ettim, genelde linux kullancılarının klasörleri paylaşıma açık. O yüzden SAMBA MAMBA ile uğraşırsanız dikkatli olun derim.
__________________ - 9 saat sonra DNS eskir. VPI/VCI 8/35'mi ona bakın. SPLITTER'ı sökün. Bakın şu anda size söylüyorum 2000 anca düşüyor habire, sizin acilen 1024'e geçmeniz lazım!
Ben de "Gelirsem oraya soyadımı Kerim yaparım adımı Fenasi, beni asla tanıyamazsınız." diyorum.