Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında peki bu nedir ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaslar bunlari siliyorum cikiyor siliyorum cikiyor
adaware ile tarattim kaspersky ile tarattim yok sistem daha sifir daha yeni kurdum bir ..." şeklinde özetlenebilir....
arkadaslar bunlari siliyorum cikiyor siliyorum cikiyor
adaware ile tarattim kaspersky ile tarattim yok sistem daha sifir daha yeni kurdum bir kere yapti formatladim birdaha cikti yahu ne olur yardim !!!
Bu system 32 dosyana yerleşmiş bi şey. Silsen bile restart çekince yine kendini yeniliyo. Bunlar windowsun saçma salak programlarından zannedersem. Program ekle-Kaldır var denetim masasında.Ordan bunları kaldırabilirsin. Yada o iconların bağlı olduğu dosyayı bul ve siL. ..
Denetim masası--Sistem--Uzak--Bu bilgisayardan uzaktan yardım isteklerinin gönderilmesine izin ver
yazısının yanında ki kutucuğu boşalt.
Sorun hallolur...
__________________ Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerlerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur
Denetim masası--Sistem--Uzak--Bu bilgisayardan uzaktan yardım isteklerinin gönderilmesine izin ver
yazısının yanında ki kutucuğu boşalt.
Sorun hallolur...
ama farkindaysaniz orada 3 ayri kisayol ulasti birisi en ustteki digeri uzaktan yardim kisayol u 3. su ise hizli baslat cubugundaki internet explorer kisayol u simgesiz olan ve bunlarin ozellikleri yok yani aciliyor ama hedef yok bos bos kisayol ...
isin garibi bir hdd daha var onada ayni windows u yukledim onda sorun yok...
HDD sorun olma ihtimali varmi yani bir yerde bir seyi 2 kez yazma felan ama daha yeni aldim 10 gun oldu 160 GB seagate