Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

peki bu nedir ?

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında peki bu nedir ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaslar bunlari siliyorum cikiyor siliyorum cikiyor adaware ile tarattim kaspersky ile tarattim yok sistem daha sifir daha yeni kurdum bir ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 22-08-04, 22:27   #1 (permalink)
ozgura
Power Member

ozgura Avatar

Katılım tarihi: 03.12.03
Nereden: Århus / Danimarka
peki bu nedir ?

arkadaslar bunlari siliyorum cikiyor siliyorum cikiyor
adaware ile tarattim kaspersky ile tarattim yok sistem daha sifir daha yeni kurdum bir kere yapti formatladim birdaha cikti yahu ne olur yardim !!!
ozgura çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-04, 22:54   #2 (permalink)
Mr.Green
V.I.Member

Mr.Green Avatar

Katılım tarihi: 14.04.04
Nereden: ıรt & ккtς
Blog Mesajları: 1
Resimler: 5
Bu system 32 dosyana yerleşmiş bi şey. Silsen bile restart çekince yine kendini yeniliyo. Bunlar windowsun saçma salak programlarından zannedersem. Program ekle-Kaldır var denetim masasında.Ordan bunları kaldırabilirsin. Yada o iconların bağlı olduğu dosyayı bul ve siL. ..
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-04, 04:02   #3 (permalink)
TuVNeRa
hARDWAREMANIAC

TuVNeRa Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 20.05.04
Nereden: İstanbul
Resimler: 1
Denetim masası--Sistem--Uzak--Bu bilgisayardan uzaktan yardım isteklerinin gönderilmesine izin ver

yazısının yanında ki kutucuğu boşalt.
Sorun hallolur...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-04, 14:08   #4 (permalink)
ozgura
Power Member

ozgura Avatar

Katılım tarihi: 03.12.03
Nereden: Århus / Danimarka
Alıntı:
TuVNeRa tarafından iletildi.
Denetim masası--Sistem--Uzak--Bu bilgisayardan uzaktan yardım isteklerinin gönderilmesine izin ver

yazısının yanında ki kutucuğu boşalt.
Sorun hallolur...
ama farkindaysaniz orada 3 ayri kisayol ulasti birisi en ustteki digeri uzaktan yardim kisayol u 3. su ise hizli baslat cubugundaki internet explorer kisayol u simgesiz olan ve bunlarin ozellikleri yok yani aciliyor ama hedef yok bos bos kisayol ...
isin garibi bir hdd daha var onada ayni windows u yukledim onda sorun yok...
HDD sorun olma ihtimali varmi yani bir yerde bir seyi 2 kez yazma felan ama daha yeni aldim 10 gun oldu 160 GB seagate
ozgura çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 00:30.