Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında PhotoCD Hazırlama başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar herkese kolay gelsin
Bilenlerden ricam PhotoCD hazırlama konusunda bana yardım etmeleri
hangi programı kullanmalı, nasıl yapılır. Videocd gibi seyretmek ..." şeklinde özetlenebilir....
Bilenlerden ricam PhotoCD hazırlama konusunda bana yardım etmeleri
hangi programı kullanmalı, nasıl yapılır. Videocd gibi seyretmek mümkünmü gibi
şimdiden teşekkür ederim.
önce nero programı yükle.. (nero 6.0 versionunu fln) istersen en son versiyonunu indir... sonrada nero'yla yapabilirsin vcd de dvd de veya pc de seyredebilirsin kolay gelsin...
arkadaşım neroyla yaptım slayt video olarak (7 yi kurup) fakat vcd de 2 sn bişey yapıp bişey göstermeden en sona gidip duruyor ve bana 3.1 görürsün diyor
varsa başka biyolu onu senden ve bilenlerden rica etsem
selam
bunun üzerine ben çok kafa patlattım.dediklerimi aynen uygula pişman olmazsın çok güzel şeyler yaparsın.öncelikle (windows yüklü sayarak) windows movie maker programını aç resimlerini programa indir.orada tüm resimlerini sırala efekt ekle müzik ekle geçişleri ayarla zaten program sana yardımcı oluyor.sonra baş tarafa ve sonuna yazılar yazabiliyorsun finalde pc ne bunu kopyala daha sonra nero programını aç vcd yarat ı seç (yaratmak Allah' a mahsustur)sonra bu projeni ekle ve yazdır şimdi vcd playerlerde bu yapmış olduğun müzikli filmini rahatlıkla seyredebilirsin.
deneme yanılma olabilir.uğraşıp yaparsın.
selamlar murat