Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında photoshop 7.0 başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Selam Millet Adobe photoshop 7.0 Türkçe karakter problemi nasıl çözülüooo kafayı yiycem acilll..." şeklinde özetlenebilir....
ve Türk aklı olarak birşeyler söyliyim (hocamdan öğrendim) "İ" yapmak istersen "I" yap sonra "." (nokta) yap ve I nın üstüne koy "ğ" için "g" yap üstüne "-" (tire) koy "ç,ü,ö" içinde İ gibi yap canavar gibi
internette türkçe fontlar var yanlış hatırlamıyosam photoshop. sayfasi.com da. o fontları al XP de documents and settings/kullanıcı ismi/application data/ adobe/photoshop/7.0 /base diye bi klasör olcak araya yapiştırıver. yanlış olabilir idare et..