Selam Millet Adobe photoshop 7.0 Türkçe karakter problemi nasıl çözülüooo kafayı yiycem acilll
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda photoshop 7.0 başlıklı konu tartışılıyor; Selam Millet Adobe photoshop 7.0 Türkçe karakter problemi nasıl çözülüooo kafayı yiycem acilll...
Selam Millet Adobe photoshop 7.0 Türkçe karakter problemi nasıl çözülüooo kafayı yiycem acilll
....Bilgi Paylaşmak İçindir....
![]()
onun için gerekli bir yama vardı galiba ama daha kolayı normal bi metin belgesi yada worda yaz ordan copy paste yap olur.
H.W.Manyağı son kez Kıprıs'ta..
internnette 8.0 ın türkçe yaması varda 7.0 yok gibi. ama hatırladığıma göre bazı yazı tipleri kabul ediyodu türkçeyi...
türkçe font ekle windows klasörüne.
ve Türk aklı olarak birşeyler söyliyim (hocamdan öğrendim) "İ" yapmak istersen "I" yap sonra "." (nokta) yap ve I nın üstüne koy "ğ" için "g" yap üstüne "-" (tire) koy "ç,ü,ö" içinde İ gibi yap canavar gibi![]()
Bence Oracle.
Yazıları dısarda bır text dosyasının ıcıne yaz sonra ps ye kopyala
Oku! Kelamla öğreten, insana bilmediğini bildiren Rabbin, en büyük kerem sahibidir.
ben o yöntem işe yaramıyor diye hatırlıyorum
internette türkçe fontlar var yanlış hatırlamıyosam photoshop. sayfasi.com da. o fontları al XP de documents and settings/kullanıcı ismi/application data/ adobe/photoshop/7.0 /base diye bi klasör olcak araya yapiştırıver. yanlış olabilir idare et..
süpersiniz ilgi ve alakanıza teşekkür![]()
Yarıyor hepde kullanıyorumparanoyakX tarafından iletildi.
hadi yae-diablo tarafından iletildi.
valla sanırım bende denemiştim başta galiba öyle birşeyler ama olması gibi kalmış aklımda neyse demek oluyor
![]()