Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Powerpoint Slide ları

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Powerpoint Slide ları başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Power pointte yaptığımız slide showlarını video olarak nasıl kaydedebilirim. Gördüğüm kadarıyla program kaydedemiyo herhangi video formatında, bir program bulup slayt ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 23-04-04, 13:28   #1 (permalink)
Asphodel
Power Member

Asphodel Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.03.03
Nereden: The City of Ogrimmar - Durotar / CENTRAL KALIMDOR
Powerpoint Slide ları

Power pointte yaptığımız slide showlarını video olarak nasıl kaydedebilirim. Gördüğüm kadarıyla program kaydedemiyo herhangi video formatında, bir program bulup slayt showu oynatıp capture yapmam lazım.
Yardım ederseniz sevinirim.
AMD 3700+ | Epox 9NPA+ Ultra | Twinmoss 2gb DDR400 | ASUS 7900GTX 512MB | Seagate Barracuda 2x200gb RAID 0 + 2x250gb SATA-II NCQ | Thermaltake BLue orb II | Thermaltake 680W | NEC 20WGX2 | NEC DVDRW 4570A | LG CD-RW | Soundblaster Audigy 2-zs | Creative Megaworks 5+1 5500 | Logitech G-25
Asphodel çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 00:53.