Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
sayfa açma hızı ve download hızını artırmanın bi yolu varmı
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında sayfa açma hızı ve download hızını artırmanın bi yolu varmı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "program olarakk......" şeklinde özetlenebilir....
Ynt: sayfa açma hızı ve download hızını artırmanın bi yolu varmı
ama......
internet hızının bir kısmını windows kendine ayırırmış... " % 20 "
başlat çalıştır " gpedit.msc "
yönetim şablonları - ağ - Qos paket zamanlayıcısı - ayrılabilir bant genişliğini sınırla
etkin seç - bant genişliği sınırı " 0 sıfır "
mümkündür...
Ynt: sayfa açma hızı ve download hızını artırmanın bi yolu varmı
1024k bağlantım rapidden 106 ile indirme sayıyo browser efektif. Nerde bu %20 ben merak ettim. Neresine saklamış windows bu bant genişliğinin %20sini? 81k i aşmaması gerekmezmi ne dersin?
ha ilk mesajı atan arkadaşım cfoss isimli program bilgisayardan gönderilen alınan paketle ilgili düzenleme yaparak dsl bağlantını daha az kayıpla kullanmana yardımcı olabilir.
__________________ Madem Türksün, Format at Ürksün HWM BlogumBLOGCU