+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon
Results 1 to 15 of 16

service pack

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda service pack başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaslar service pack olayına cok yabancıyım, usb 2.0 flash disk aldım ve bunu 2.0 kullanmak icin sp yuklenmesi gerektigi soylendi. ...

Power Member ha_kan78 Avatar
    Katılım tarihi
    15.12.2002
    Nereden
    Istanbul/TR

service pack

Arkadaslar service pack olayına cok yabancıyım, usb 2.0 flash disk aldım ve bunu 2.0 kullanmak icin sp yuklenmesi gerektigi soylendi. Simdi ben isyerindeki bilgisayardan bu sevice pack programını setup olarak yukleyip evdeki bilgisayara kurmak istiyorum ama 1. bu programı setup olarak alıp evdeki bilgisayara kurabilir miyim? 2.bende home edition (turkce)var sitede turkce sp goremedim.3.diyelim ki eng.yukledim(tabiki setup olarak yuklenebiliyorsa)turkcede sorun, dosya cakısması vb.sorunlar yaratırmı 4.ben daha 1.si ile tanısmadan servicepack 2 cıkmıs bunu yuklemek aynı sartlar altında daha mı mantıklı??
    Ya cok uzun oldu ama basta dedim hicbir bilgim yok. formu takip ettim ama benim sordugum sorularla ilgili net bir acıklama da bulamadım.Tsk.
    Casper CPM1830-7B85B, Intel® CoreTM 2 Duo İşlemci T5600, 1.83 GHz işlemci hızı, 2 GB DDR2 667 MHz Bellek, 80 GB SATA Harddisk, 256MB Nvidia Geforce GO 7400 Turbocache Ekran kartı, gerisi standart

Rookie Member real_delly Avatar
    Katılım tarihi
    15.07.2004
    sen gonul rahatlıgıyla yukle bi sorun olmuyor sp1 de ama tabi kopya yazılım değilse bi dene buyuk ihtimalle bi sorun cıkarmaz flash diskkinide rahat rahat kullanırsın

Power Member heskin35 Avatar
    Katılım tarihi
    10.06.2004
    Nereden
    Balıkesir/İzmir
    Alıntı ha_kan78 tarafından iletildi.
    Arkadaslar service pack olayına cok yabancıyım, usb 2.0 flash disk aldım ve bunu 2.0 kullanmak icin sp yuklenmesi gerektigi soylendi. Simdi ben isyerindeki bilgisayardan bu sevice pack programını setup olarak yukleyip evdeki bilgisayara kurmak istiyorum ama 1. bu programı setup olarak alıp evdeki bilgisayara kurabilir miyim? 2.bende home edition (turkce)var sitede turkce sp goremedim.3.diyelim ki eng.yukledim(tabiki setup olarak yuklenebiliyorsa)turkcede sorun, dosya cakısması vb.sorunlar yaratırmı 4.ben daha 1.si ile tanısmadan servicepack 2 cıkmıs bunu yuklemek aynı sartlar altında daha mı mantıklı??
    Ya cok uzun oldu ama basta dedim hicbir bilgim yok. formu takip ettim ama benim sordugum sorularla ilgili net bir acıklama da bulamadım.Tsk.
    1.Arkadaşım türkçe için türkçe sp1 sürüm yüklemen lazım.
    2.Sp2 sadece şu anda ingilizce için çıktı.
    3.Sen sp1 türkçeyi bul ve kur.(zaten bir dosya sen kur diyince otomatik kuruyor.)
    4.www.microsoft.com.tr adresinden sp1 türkçe yi bulabilirsin.
    En son heskin35 tarafından düzenlendi: 08-24-2004 saat 14:44 Sebep: sdf

Rookie Member
    Katılım tarihi
    29.08.2004
    Nereden
    IRC

USB 2.0

arkadaslar selam, sorum su usb 2.0 ile ilgili service pack yuklenince otomatik yukleniyomus ama bende downlaod cok uzun suruyo yani 56k modem war, usb 2.0 driverini baska turlu kurmanin bi yolu yokmu ?? yardımlarınızı bekliyorum saygılar... bu arada isletim sistemi: windows xp home
    En son nokie tarafından düzenlendi: 09-02-2004 saat 00:53 Sebep: ekleme

Rookie Member
    Katılım tarihi
    29.08.2004
    Nereden
    IRC
    bilen yokmu arkadaslar????? usb 2.0 i service pack kurmadan nasıl yukleyebilirim?

Senior Member hidegarden Avatar
    Katılım tarihi
    27.07.2004
    Nereden
    Afyon
    Alıntı nokie tarafından iletildi.
    bilen yokmu arkadaslar????? usb 2.0 i service pack kurmadan nasıl yukleyebilirim?
    Bi linki vardı ama kapatmışlar galiba. Windows update den yükleyebilirsin sanırım.Hızlı yükleme diilde özel i seç vardı orda microsoft usb 2.0 diye bi yama.
    [FONT=Comic Sans MS]Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.[/FONT]

Member AE_ferhat Avatar
    Katılım tarihi
    01.09.2004
    Nereden
    iSTANBUL
    arkadaşım maalesef olmuyor. bizim ne yaptığımızı söyleyeyim ben sana adsl olan bi arkadaşa yani bana gelirler biraz çay falan içerken güncelleştirmeleri yükler ve sorun çözülür. Eğer varsa bilgisayarının kasasını götürebileceğin bi arkadaşın sorunun hallolmuş olur. ama eğer ki Windows orjinal değilse bir şeyler yapman lazım anladığım kadarıyla onlarıda yapabilecek durumda değilsin. Bari işletim sistemi orjinal olsun...

Silver Member drnoname Avatar
    Katılım tarihi
    03.04.2004
    Nereden
    Al eline TÜRKİYE haritasını bak
    Usb 2.0 için SP! lazım. Eğer işletim sistemin türkçe ise türkçe SP1 ingilizce ise ingilisce SP1 yüklemen lazım. Eğer işltim sistemin korsansa yüklemede problem yaşayabilirsin ama kurulumda kullandığın key bloklanmamışsa SP1 i rahatlıkla yüklersin. Eğer elinde pc dergi cdlerinden varsa bi aralar neredeyse hepsi SP1 i bu cdlere koymuşlardı. Bu SP1 i 56k modemle internetten çekmen imkansız gibi bişi şahsen ben günlerce bekleyemem...
    Memur olmayı bu kadar çok isteyeceğim hiç aklıma gelmemişti :rolleye3:

New Member
    Katılım tarihi
    07.07.2003
    Nereden
    Canada
    Arkadaslar ben anakartımın cdsinden w2k için olan usb2.0 driverlarını yükledigimde bu problem ortadan kalkıyor çoğu anakartta denedim oldu cidden usb 2.0 hızında aktarım yapıyor o zaman kontrol ettim ... bence bunu da bir dene... ehuehueh gec oldu ama güc olmadı yaa sp2 ile ilgili sorunları ararken bu link cıktı karsıma.... bende yazayım dedim ..
    ...

Member AE_ferhat Avatar
    Katılım tarihi
    01.09.2004
    Nereden
    iSTANBUL
    iyi güzel de anakartın cd sindeki driverlar win98 için. hesapta xp otomatik olarak tanıyordu usb 2.0 ı ama tabi bill abimiz yine yamuk yapıp sp olarak sonradan yüklenmesini bu sayede orjinal olmayan yazılımların tam kullanılmamasını sağladı. İşletim sisteminin orjinal olup olmadığını halen yazmayan bu arkadaşa nasıl yardımcı olabiliriz ki ?
    [FONT=Trebuchet MS]işletim sistemin orjinal değilse
    trojan da bulaşır virüs de[/FONT]

Member AE_ferhat Avatar
    Katılım tarihi
    01.09.2004
    Nereden
    iSTANBUL
    http://support.microsoft.com/?kbid=822603

adres bu abi hangi güncelleştirmeyi arıyorsan onun numarasını yazıyosun bu güncelleştirme usb2.0 için gözünüz aydın...

Rookie Member
    Katılım tarihi
    29.08.2004
    Nereden
    IRC
    abi cok sagolunya harbi kafayı sıyırcaktım bu sorun icin, tabiki orj. xp ama 56k modemle sp1 i nasıl indircem cok uzun suruyor arkadasımız linki wermis, forumada bakamadım bayadır simdi gordum ferhat cok sagolasın bircok kullanıcının derdine deva olucak bu link cok sagol...

New Member
    Katılım tarihi
    21.07.2004
    Nereden
    BURSA
    en kolayı sen onu (bi bilgisayar dergisinin cd lerinin son aylarından birinde) bulabili,rsin ben oradan buldum tam sürüm e hiç problem yok dergi ismi vermiyorum çünkü siteye ayıp olur. yarın ara ve bulabilirsin ama 2- 3 ay önceki cd lerde var

Senior Member canavar Avatar
    Katılım tarihi
    11.06.2004
    Nereden
    İSTANBUL

arkadasım xpnin seri nosunu değiştiren program var yukle lisanlı kullan uğraşma
    bu araba fordun ürettiği en güsel arabalrdan biri

Rookie Member
    Katılım tarihi
    29.08.2004
    Nereden
    IRC
    bu arada yukarıdaki arkadasımızın dedigi gibi anakartın "usb2.0 w2k driverları" windows xp de usb2.0 driver'i olarak kullanılabiliyormus denedim demin oluyor..

+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon

Reklam

Reklam 2
Reklam 3