+ Cevap Yaz
Results 1 to 8 of 8

Service Pack 2???????

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda Service Pack 2??????? başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar öncelikle herkese selam sistemim winxp pro.türkçe sp1 yüklü service pack 2'yi kurmak için ne yapmam lazım? Yani sp1in üzerinemi ...

Power Member derdo19 Avatar
    Katılım tarihi
    13.07.2004
    Nereden
    ErZuRuM

Service Pack 2???????

Arkadaşlar öncelikle herkese selam sistemim winxp pro.türkçe sp1 yüklü service pack 2'yi kurmak için ne yapmam lazım? Yani sp1in üzerinemi kuracam yada başka bir yollamı yapacam? Yardımlarınızı bekliyorum Saygılar...
    [ASUS P5K-E WIFI]-[İNTEL E 6750]-[SAPPHİRE HD 3850]-[OCZ 2x1 GB DDR2 667]-[SEAGATE 250 GB (410AS)]-
    [ASUS 2014 L1T]-[SAMSUNG 932N PLUS]-[FEEL MESHCOOL]-[FEEL 550W]-[ViSTa HoMe PReMiuM]

Rookie Member dark4ever Avatar
    Katılım tarihi
    29.09.2004
    Nereden
    Mars
    Arkadaşım Service Pack 1 in üzerine rahatlıkla kurabilirsin şahsen ben öyle yaptım hiç bir sorun yaşamadım..
    Easy come, easy go. !!!

Moderator BLACKandWHITE Avatar
    Katılım tarihi
    23.11.2002
    Nereden
    İstanbul
    evet bende öyle yaptım, bi sorun çıkmadı
    çıkmazda zaten.

hARDWAREMANIAC tHE_PaSSeNgEr Avatar
    Katılım tarihi
    31.01.2004
    Nereden
    Ankara - İstanbul
    windows update otomatik olarak yüklemek isteyecektir zaten. oradan kur

Silver Member volkanslim Avatar
    Katılım tarihi
    24.09.2004
    Nereden
    pluton
    update kurmak istiyo ama internet registery de istiyo windows yazılımın korsansa internet internetten update yapma yada en azından bi siteden indir o şekilde yükle derim hem setup ı elinde olursa format sonrasıda aynı şeyleri yapmana gerek kalmaz

Power Member derdo19 Avatar
    Katılım tarihi
    13.07.2004
    Nereden
    ErZuRuM
    Arkadaşlar hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim Sagolun

hARDWAREMANIAC tHE_PaSSeNgEr Avatar
    Katılım tarihi
    31.01.2004
    Nereden
    Ankara - İstanbul
    Alıntı volkanslim tarafından iletildi.
    update kurmak istiyo ama internet registery de istiyo windows yazılımın korsansa internet internetten update yapma yada en azından bi siteden indir o şekilde yükle derim hem setup ı elinde olursa format sonrasıda aynı şeyleri yapmana gerek kalmaz
    korsan key kullanıyorsan sp2 zaten kurulmuyor? ister windows update den yüklei istersen başka yerden fark etmez

Power Member
    Katılım tarihi
    18.09.2004
    Nereden
    bilgisayarın karşısında yaşıoz
    özelden pm atarsan key sorununu halldebilirim.Mutlaka FCKGW-RHQQ2-...'li bir key kullanıyorundur.

+ Cevap Yaz

Reklam

Reklam 2
Reklam 3