Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda service pack 2 başlıklı konu tartışılıyor; acil yardıma ihtiyacım var!bi arkadaş service pack 2yi kaldırmam gerektiğini,zaten yavaş olan bilgisayarımı daha beter kastırdığımı söyledi.kaldırdım.güncelleştirmeleri de kapattım.güzelce msnime ...
acil yardıma ihtiyacım var!bi arkadaş service pack 2yi kaldırmam gerektiğini,zaten yavaş olan bilgisayarımı daha beter kastırdığımı söyledi.kaldırdım.güncelleştirmeleri de kapattım.güzelce msnime girdim.explorerdan bi sayfaya gircektim ki...sayfa görüntülenemiyor!google,yahoo,amazon,her sayfayı denedim!hepsi de hata verdi.sp2yi tekrar kurmak istiyordum ki güncelleştirmeler de çalışmadı,yükleniyor diyor ve sonra yok oluyordu.tek girebildiim yer msndi.
her yeri kurcakarken,windows updatee tıkladım.açıldı.düzeldi derken explorerın çalışmadığını fark ettim.bi tek klasör olarak gözüken ordan girebiliyorum.buraya da öyle girdim.napabilirim?sp2yi yüklemeden ienin çalışmasını nasıl sağlarım?modemim speedcom.
mozilla yükleyip denedim (aresten,p2pler çalışıyo!) olmadı.acil yardım arkadaşlar acelem var lütfen yardım edin.
sp2 1 kur arkadaşım sorunun halolur ve güncel tut bilgsayarını herzaman.buda olmasa format yolu gözüktü sana yerinde olsam norhon gost kurarım bilgisayara eski sistemin neyse başa alıyor bölelikle format derdinden kurtuluyorsun.kolaygelsin