services.exe bilgisayarın kasılmasına neden oluyor
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda services.exe bilgisayarın kasılmasına neden oluyor başlıklı konu tartışılıyor; sistemim amd 5200, 2gb ram, 250 gb hdd. asus m2nx anakart, işletim sistemi windows xp sp2.
sorunumu şu arkadaşlar. yaklaşık ...
services.exe bilgisayarın kasılmasına neden oluyor
sistemim amd 5200, 2gb ram, 250 gb hdd. asus m2nx anakart, işletim sistemi windows xp sp2.
sorunumu şu arkadaşlar. yaklaşık 2 ay öncesine kadar herşey normalken, birden bire bilgisayar özellikle oyunlarda aşırı derecede kasılmaya başladı. 10 saniye kadar kasılıyor, mouse bile zor hareket ediyor sonra normale dönüyor 15-20 saniye sonra tekrar kasılıyor. kaç defa format attım ama sonuç olumsuz, virüs, spyware taraması yaptım, güncel driverler yükledim ama nafile sonuç değişmedi. oyunları pencere modunda açıp görev yöneticisinden takip ettiğimde services.exe isimli programın işlemci kullanmaya başladığında bu kasılmaların meydana geldiğini gördüm. normalde işlemci kullanımı 0 iken, %5-8 arası işlemci kullanmaya başladığında oyun oynamak ızdırap oluyor. nedir bunun çözümü yardımcı olur musunuz?
Ynt: services.exe bilgisayarın kasılmasına neden oluyor
Hardware takıp programlarıyla sıstemını kontrol et yolunda gıtmeyen bırseyle var % 5 -8 ıslemcı ıcın cok komık calısma oranları yanı hıcbır agırlasm olmaz sıstemı kontrol ettıkten sonra bılgılerı verırsen yardımcı olamaya calısırız.
Ynt: services.exe bilgisayarın kasılmasına neden oluyor
Ben direk olarak Link vereyim DOWNLOAD bu programla ıslemcı sıcaklıgını anakart voltajlarını gorebılırsın sıcaklık degerlerını ve voltajlarını buraya yaz