Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Grafik Tasarım forumu altında En Sevdiğiniz Xp Temalarını Görelim !!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "@Blow
Abi bu temaların hepsini uxpatcher ilenmi açıyorsun WindowsBlinds ın dışındakileri..." şeklinde özetlenebilir....
@Blow
Abi bu temaların hepsini uxpatcher ilenmi açıyorsun WindowsBlinds ın dışındakileri
Evet NeoPatcher (Uxtheme.dll) ile açıyorum Wb temalarını kullanmıyom yazılımla açılanları sevmiyorum aynı şekilde Pack leride kullanmıyorum en sağlıklısı NeoPatcher sorunsuz sonra Resources/Themes e extract edip çalıştırıyorum.
c:\windows\system32\uxtheme.dll klasörünün içine atman gerek ama bunu güvenli kipte yapmalısın onunla uraşma NeoPatcher'ı (UXTheme Multi-Patcher (Neowin Edition) 4.0) yükle ve sistemi yeniden başlat ve kullanmaya başla...
Temaları mutlaka C:\WINDOWS\Resources\Themes içine extract edin ve ordan çalıştırın...
Yaf gene olmadı... UXTheme Multi-Patcher (Neowin Edition) 4.0 yı yükledir, restart ettim. Senin verdiğin tema lardan birini C:\WINDOWS\Resources\Themes attım Visual Style File dosyasına tıkladım görüntü özelliklerini açtı ama tema yok burda bi noktayımı atladım anlamadım gitti.
Yaf gene olmadı... UXTheme Multi-Patcher (Neowin Edition) 4.0 yı yükledir, restart ettim. Senin verdiğin tema lardan birini C:\WINDOWS\Resources\Themes attım Visual Style File dosyasına tıkladım görüntü özelliklerini açtı ama tema yok burda bi noktayımı atladım anlamadım gitti.
sp1 yada sp2 hangisi yüklü sp2 yüklü ise NP4 uyumlu ama 1 ise eski bir neopatcher bul 2.0 mesela onu kullan...Manuel olarak yapmak istiyorsan da yukarda dediğim gibi yap onun dışında bir sorun olmaması lazım extract ettiğin temaların içinde shell dosyalarına çift tıklayıp kullanabilirsin...
Bu sabah bende beceriksizlik diz boyu SP2 var bende NP4 kurdum ama işte o dll uzantılı shell dosyalarına çift tıklayınca Birlikte Aç seçeneği çıkıyo burdan seçecek uygun bir program yokki