Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Audio/Video/Grafik Tasarım > Grafik Tasarım »

En Sevdiğiniz Xp Temalarını Görelim !!!

Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Grafik Tasarım forumu altında En Sevdiğiniz Xp Temalarını Görelim !!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: Blow-II tarafından iletildi. Türkçe karakter sorunu yok desktop sidebar Türkçe uyumlu kullandığım versiyon son beta sürümü benim sorun yok ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 11-02-06, 14:22   #276 (permalink)
estoriclaf
Power Member

estoriclaf Avatar

Katılım tarihi: 26.02.05
Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi.
Türkçe karakter sorunu yok desktop sidebar Türkçe uyumlu kullandığım versiyon son beta sürümü benim sorun yok anlıyacağın diğer sürmde de yoktu karakter sorunu...Ama ayarlara sidebar seçenekler menüsünden ulaşabilirsin...
benim kullandığım beta olmayanıydı her şeyi kurcaladım ama çözülmedi, betayı indirdim sorun düzeldi sağol
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-02-06, 14:25   #277 (permalink)
evanescence
Silver Member

Nereden: İSTANBUL
Alıntı:
ilk sayfada herşeyi anlattım...diğer sayfalarda da gerekli açılamalar vs var...
hepsini okudum ama anlamadım ne yapayım sabaha kadar nette downloada takılınca kafa duruyor anlamıyorum artık style XP bende var sen bi ufak tarif etsen desenki evet style xp ile oluyor işte şuradan stylexp nin içine atıyorsun de tamam gerisini ben hallederim yeterki stylexp bunları görsün yada başka prog

-------
"evanescence & cranberries"
evanescence çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-02-06, 14:27   #278 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 15
Alıntı:
evanescence tarafından iletildi.
hepsini okudum ama anlamadım ne yapayım sabaha kadar nette downloada takılınca kafa duruyor anlamıyorum artık style XP bende var sen bi ufak tarif etsen desenki evet style xp ile oluyor işte şuradan stylexp nin içine atıyorsun de tamam gerisini ben hallederim yeterki stylexp bunları görsün yada başka prog
http://www.hardwaremania.com/forum/s...&postcount=255

http://www.hardwaremania.com/forum/s...&postcount=257

En Sevdiğiniz Xp Temalarını Görelim !!!

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II şu an çevrim içi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-02-06, 14:30   #279 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
arkadaşlar lütfen bu konu da pm atmayın kafanıza takılanları burada sorabilirsiniz.İlk mesajda tüm linkleri verdim gerekli açıklamaları da yaptım sayfalarca da konuştuk burda kişiye özel cevap yazmıyorum tekrar lütfen sorularınız bu topic altında sorunuz...

İlk mesajı yakında güncelleyeceğim .... Burada yazarım....
Blow-II şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-02-06, 14:31   #280 (permalink)
evanescence
Silver Member

teşekkürler sağolasın bi bakayım yapabilecek miyim
evanescence çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-02-06, 15:30   #281 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
ilk mesajı düzeltim artık yapamayan kalmaz heralde,galiba,sanırm...
Blow-II şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-02-06, 03:02   #282 (permalink)
evanescence
Silver Member

tekrar selam verdiğin linkten

bu mac os temasını indirdim dediğin gibi yerine yollayıp açtım ve sonuç

Bu değişiklikler oldu yanlız dikkat edersen masaüstü ve alt seçenek değişmedi ben mac os deki gibi şekillerin alttan oval olarak gözükmesini istiyorum sence benim şimdi kendimi hürriyete bırakmam mı lazım son kez yardım et bu klasörlerin ve alt tarafın görüntüsünü nasıl değiştirebilirim ???
evanescence çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-02-06, 11:41   #283 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
evanescence tarafından iletildi.
benim şimdi kendimi hürriyete bırakmam mı lazım son kez yardım et bu klasörlerin ve alt tarafın görüntüsünü nasıl değiştirebilirim ???
Sabah sabah çok iyi geldin Allahta seni güldürsün

Alttan oval derken ObjetDock u kast ediyorsan onun da linkini verdim masaüstü simgelerini silip sadece onu kullnabilirsin konfobulator ile de mac osx deki gibi dev simgelere kavuşabilirsin...
Blow-II şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-02-06, 00:46   #284 (permalink)
evanescence
Silver Member

Alıntı:
Sabah sabah çok iyi geldin Allahta seni güldürsün

Alttan oval derken ObjetDock u kast ediyorsan onun da linkini verdim masaüstü simgelerini silip sadece onu kullnabilirsin konfobulator ile de mac osx deki gibi dev simgelere kavuşabilirsin...
tamam teşekkürler kusura bakma bi daha olmaz özür
evanescence çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-02-06, 16:39   #285 (permalink)
nicemen_01
New Member

Katılım tarihi: 17.02.06
Nereden: aptallların içinde
onthe fire lütfen yardım edin verem olacam yoksam

temayı yükleyip zip dosyasından çıkarıyorum amma tıkladığımda birlikte aç çıkıyor dogal olarak....birlikte aç kısmında hangi programla çalıştırmasını saglamam lazım....millet windows ortak shellden felan bahsediyor....o nedemek yafff lütfen yardım edinnn
nicemen_01 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-02-06, 16:50   #286 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
shell klsörlerini ve dll leri açmıyorsunuz arkadaşlar resimde verdiğim gibi Windows Tema Dosyasını yada Windows Görsel Stil Dosyasına çift tıklayacaksınız o tarz bir soru ile de karşılaşmaman lazım ilk postu bir daha dikkatlice oku derim...
Blow-II şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-02-06, 12:18   #287 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Blow-II şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-02-06, 14:05   #288 (permalink)
Okan61
New Member

Katılım tarihi: 27.02.06
Nereden: istanbul
Yardım

Vista Transformation Pack kurdum ama gölgelendirdi internet expoler ı açtığımda arka sayfada gözüküyor heryer için böyle bunu nasıl düzelteceğim yardım lütfen
Okan61 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-03-06, 20:38   #289 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Luna VX 4

http://www.blaise.us/storage/files/lunavx4.zip
http://rapidshare.de/files/13924599/LunaVX.rar.html
http://h1.ripway.com/reeson/LunaVX.rar
http://s33.yousendit.com/d.aspx?id=3...N2W5XBFFULQEDJ
Blow-II şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-03-06, 22:44   #290 (permalink)
ttmen
Silver Member