Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Grafik Tasarım forumu altında En Sevdiğiniz Xp Temalarını Görelim !!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "bi şeyi beceremdiniz ha herkes nasıl silcem diyo tekrar madem yapamıycaktınız niye yüklediniz bakın ben hiç yüklemedim bile..." şeklinde özetlenebilir....
hmm bi bakiim... my pictures, my music, my computer, my network, acccosories vs ( sanırım tüm sistem klasörleri )
Yaw benimkilerin hepsi türkçe. Bir screenshot gönderebilirmisin ?
__________________ Büyük Türk Milleti!
Atatürk için toplanalım!
Mustafa Kemal’in Milli Kurtuluş idealini yaşatmak için,
Mustafa Kemal devrimine saldıran karanlık güçlere dur demek için,
Milletçe yabancı uşaklığına düşmekten kurtulmak için,
Tam bağımsız gerçekten demokratik Türkiye için,
Gazi Mustafa Kemal’in Milli Kurtuluşçu saflarında toplanalım.!
Yaşasın Türkiye! Yaşasın yarının bağımsız Türkiyesi için mücadele!
Yukelyipte silememek var misalshadow arkımız valla abi en azından bi kac hafta gecireyim bilgisayar sorunlarıyla ugrasmadan cok farkediyomu gorsellik fotolarla olmuo yasamak lazım
Bu pach olayı sistemi yormuyor diğer programlarla yapılan temalar stylexp vs.. sistemden götürüyor pach yapılarak sadece windowsun tema olayı kırılıyor ve temaları kullanmamıza olanak sağlıyor ben her format atınca direk kendimi uxtheme.dll dosyasını değiştirirken buluyorum
Arkadaşlar ben nicedir xpyi temalı kullanıyorum gayette memnunum tabi pach yaparak tavsiyem bunun için küçük pach programı var işletim sisteminin sürümüne göre istediğin zaman eski haline de getirebiliyorsun bende vardı ama şu sıra kendi bilgisayarımı kullanamıyorum bir iki ay sonra kuracam bilgisayarımı o zaman tema eklerim
Bilgisayarınızı kişiselleştirmenin başka bi yolu arkadaşlar...OBJECTDOCK mükemmel bi program herkese tavsiye ederim!!!!objectdock ı kullanıyorum ve coook memnunum...Sizde deneyin...........
Blow II arkadaşımızın yardımlarıyla sorunu halledebildim nihayet windowsum tekrar TR oldu Ufak tefek bikaç simge hala değişmedi ama olsun böle daha güzel görünüo
yav arkadaşlar tamam, tema sistemi kasmıyo, güzel görünümlü.
ama stabilitesi sağlam bir tema yokmu ???
ben bir süre önce bunu denedim (sonuç mükemmel, her tema için format attım )
iyi güzel, sistemi de yormuyor, ama dediğim gibi stabilite nasıl
(ayrıca en iyi temam; luna:silver by wolf alone, gümüş temasını kişiselleştirdin mi oluyo bitiyo, hem sen kasmıyorsun hem bilgisayar )
__________________ ...
"Büyük düşünceler daima sıradan düşüncelerin şiddetli tepkisine hedef olur..."
yav arkadaşlar tamam, tema sistemi kasmıyo, güzel görünümlü.
ama stabilitesi sağlam bir tema yokmu ???
ben bir süre önce bunu denedim (sonuç mükemmel, her tema için format attım )
iyi güzel, sistemi de yormuyor, ama dediğim gibi stabilite nasıl
(ayrıca en iyi temam; luna:silver by wolf alone, gümüş temasını kişiselleştirdin mi oluyo bitiyo, hem sen kasmıyorsun hem bilgisayar )
Lunatic ve royal gayet stabildir hem luna ne kadar stabilse bu temalar da o kadar stabil yani orjinal xp temasından farklı bir iş yapmıyorsunuz hiç bir şekilde sorun yaşamadım ben bugüne kadar ilk sayfada verdiğim uxtheme patcherı kurun sisteme sonra verdiğim sitelerden çekin temaları bu kadar basit iyi eğlenceler