Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Grafik Tasarım forumu altında En Sevdiğiniz Xp Temalarını Görelim !!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "bencesur neresi değişti mesela bende sorun yok hem daha önce de uyardım bold yazma artık senden başka yazan yok......." şeklinde özetlenebilir....
bencesur neresi değişti mesela bende sorun yok hem daha önce de uyardım bold yazma artık senden başka yazan yok....
İşte bu gibi .Hatta sağ tık menuleri ve Başlat menüleride ingilizceydi
onları düzelttim.......ama bu kısımları düzeltemedim . meselaa Paint de ingilizce oldu....
paketin içindeki tüm dosyaları yüklemişin ondan sadece temayı yüklesen yeter di içindeki tekrar yüklemeye çalış ve temayı hangi dosyaları değiştirdiğine bak ve tekrar orjinal dosyaları at düzelir...çektiğiniz temayı dosyayı extract ettikten sonra style klasörünü C:\WINDOWS\Resources\Themes içine atıp ordan açlıştırsan bi yer değişmeden çalışırdı diğer arkadaşlar o şekilde yapsın yada son verdiğim vista temalarını çeksin...tüm temalarda aynı şekilde dosyayı extract edin ve C:\WINDOWS\Resources\Themes içine atın ve hangi tema ise orada çalıştırıp tema dosyasına çift tıklayın o kadar...