Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Grafik Tasarım forumu altında En Sevdiğiniz Xp Temalarını Görelim !!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Blow sağol ya heryerde bunu arıyordu.ayrıca log in kısmıda aynı mac os x gibi harika.ayrıca msn de değişmiş.PERFECT......." şeklinde özetlenebilir....
Bu da Vista ile gelecek olan bir yenilik. Widget adını verdikleri bu küçük araçlar tamamen özelleştirilebilir ve çok esnek bir yapıya sahip. Bence çok kullanışlı.
YA yok vistayi indirdim once hoş geldi ama sonra renk secımleri pek guzel gelmedi bana.NOrmale dondum iede sorun verıodu zaten.AMa klasor iconları falan guzeldi.MAc os olcak ya ingilizcemı oluyo turkce deil galiba.Bİde Flyakite OsX yuklemeden once sistem geri yukleme noktası olusturmak lazımmı eskı temamıza geri donemıyomusuz anladıgım kadarıyla
YA yok vistayi indirdim once hoş geldi ama sonra renk secımleri pek guzel gelmedi bana.NOrmale dondum iede sorun verıodu zaten.AMa klasor iconları falan guzeldi.MAc os olcak ya ingilizcemı oluyo turkce deil galiba.Bİde Flyakite OsX yuklemeden once sistem geri yukleme noktası olusturmak lazımmı eskı temamıza geri donemıyomusuz anladıgım kadarıyla
# Put your CD of XP in the reader
# Launch the restore console
# Type "R" at the invites setup
# You have the console with prompt "the c:\WINDOWS >", type: “BATCH BricoPackUninst.txt”
# Type EXIT when the operation finished.
Herkez en çok sevdiği Xp Temalarını koyarsa ortak en güzellerini bulur hep baraber kullanırız hadi bakalım..
.........
Bu temaları kullanabilmeniz için sisteminizde uxtheme patcher ın sisteminizde yüklü olması gerekir.patchi indirin ve yükleyin pc yi yeniden başlatmanızı ister.
bu temaları C:\WINDOWS\Resources\Themes klasörüne atmayı unutmayın ve bu klasör içinden çalıştırın. Neowin UXTheme Multi-Patcher v4.0Patchi indir
......
Bu patch inmiyorki
link bozuk herhalde.
Şu bilgisayara bi ben tema kuramadım yaa
ya evet senin mesajını gördüm hemen konusunu kapatayım ben yazayım dedim yafs mantıklı olalım biraz temaların yeri bu topic o yüzden kapadım senin konunu görüp alıntı yapmam ben kendi haberlerimi yaparım.Ayrıca lütfen konu ile alakalı mesajlar atalım.
Not : Alıntı yaparken önceki post lardan resimleri alıntı yapmayalım sayfalar geç açılıyor...