Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Sıcaklık Ölçmek İçin Proğram Aranıyor başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Cpu,Ekran kartı,Anakart sıcaklığını ölçmek için yapılmış proğram var mı??..." şeklinde özetlenebilir....
Maınboard monıtor bu dedıklerını yapıyor lakın destegı cok az cok sorun cıkartıyor ıstatıstık tutmuyor tutan bır programda gormedım ısın aslı aıda kullanabılrısın yada yenı bır adla pıyasaya suruldu tam aklımda degıl everst mıydı neydı oyle bırseyler lakın cpu sıcaklıgını maınbaord sıcaklıgını zorlama altında nekadar yukselecegını ogrenmek ıstıyorsan sısfot sandranın burn boulumunden test ettıreceksın 20-40 arası bır test secenegı gı rve sadece arıtmetık ve multı medya testını yaptır 40 test sonunda makına cakmamıssa muhtemeln 25 testten sonra herhangı bır sıcaklık degısıklıgıde olmamıstır lafın kısası sısoft herzaman ıyıdır
Abı sorun ıstatıstık tutmamaları ıstatıstık tutsalar hıc sorun yokta tutmuyor meretler yanı oyundan cıkınca kac derece dusuyor oynarken kac dereceye cıkıyor allah bılır