Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

ŞİFRELİ KLASÖRÜ SİLMEYİ ENGELLEME?

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında ŞİFRELİ KLASÖRÜ SİLMEYİ ENGELLEME? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "BİLDİGİNİZ GİBİ klasörleri şifreleyen programlar var.Bir de ntfs sisteminde özel klasör yapma olayı. Bu özel klasör yapma olayı sadece c ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 06-06-04, 21:31   #1 (permalink)
dremen
New Member

Katılım tarihi: 12.05.04
ŞİFRELİ KLASÖRÜ SİLMEYİ ENGELLEME?

BİLDİGİNİZ GİBİ klasörleri şifreleyen programlar var.Bir de ntfs sisteminde özel klasör yapma olayı. Bu özel klasör yapma olayı sadece c sürücüsü için geçerli oluyor.Özel klasör yapınca diğer kullanıcılar sizin klasörünüze erişemiyor.
Diğer sürücüde ise folder lock programını kullanıyorum.Bu klasöre erişmek için şifre gerekiyor.Ancak bu programı isteyen her kullanıcı silebiliyor.o zaman korumanın bi anlamı kalmıyor.
1-) Diğer kullanıcıların şifreli klasörleri silmesini engellemenin bir yolu var mı?
2-) gerk şifreli gerekse özel klasörler recovery programlarında gözüküyorlar, diğer kullanıcıların oturumunda çalışan recovery programlarında şifreli ve özel klasörlerin görünmemesini nasıl sağlayabiliriz?
dremen çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 04:56.