Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Silinemeyen Dosyalarım :S

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Silinemeyen Dosyalarım :S başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Şimdi arkadaşlar karşıma çıkan sorun şöyle bişey: Tabiki elimden geleni yapmadan danışıyor değilim. Önce çok önerilen "Unlocker" ı denedim...Silinemiyor mesajı ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 27-08-07, 17:40   #1 (permalink)
Methral
Member

Methral Avatar

Katılım tarihi: 24.12.05
Silinemeyen Dosyalarım :S

Şimdi arkadaşlar karşıma çıkan sorun şöyle bişey:

Tabiki elimden geleni yapmadan danışıyor değilim. Önce çok önerilen "Unlocker" ı denedim...Silinemiyor mesajı alındığında program devreye giriyo ve bağlı olduğu programı bulup kapatmaya çalışıyo.Hiç bi programla bağlantı bulamadığından "Yeniden başlattığımda silinmiş olsn" gibisinden bi seçenek var onu uyguluyoruz ama başladıktan sonra görüyoruzki hala ordalar :S
Sonra güvenli kipten başlatıp silmeyi denedim bi fark yok. Komut istemiyle başlattım ve denedim "erişim engellendi" ddi. TNC XP cdsinde RAM drivedan çalışan bi XP versiyonu var ondan boot yaptım (HDD den bağımsız çalışıyım diye) orda bile "yazım engelini kaldırın" tarzı bi ileti çıktı karşıma..
Sonuç olarak şu iki dosyadan hiçbir şekilde kurtulamadım. Sistemin "system32" klasörüne bağlı bi politikası var sanırım tam anlamadım :S
Methral çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-08-07, 22:14   #2 (permalink)
Methral
Member

Methral Avatar

Ynt: Silinemeyen Dosyalarım :S

Cidden hiç bir mantığa sığdıramıyorum artık bunu :SS (çok basit bişey çıkarsa inthar ederm artık =P)
Hiren Boot cd vardı TNC xp cdsinde ondaki NTFS dosya yöneticilerinden biriyle dosyaların hatta klasörlerin isimlerini değiştirmeyi başardım...Ama sonuç yine aynı :SS

Şaka gibi yaa Arkadaşlar bi yorum yapın fikir verin format atıcam 2 dosya yüzünden...
Methral çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-08-07, 22:47   #3 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: İzmir
Blog Mesajları: 2

http://www.killbox.net/downloads/KillBox.exe şu programı bir dene bakalım.

ayrıca olmazsa bir tane linux live cd si bul onunla açıp öyle sil
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-08-07, 23:05   #4 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

bir de "your uninstaller" diye bir program var bu arada..
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-08-07, 23:14   #5 (permalink)
Methral
Member

Methral Avatar

Alıntı:
paranoyakX tarafından iletildi. Mesajı göster
http://www.killbox.net/downloads/KillBox.exe şu programı bir dene bakalım.

ayrıca olmazsa bir tane linux live cd si bul onunla açıp öyle sil
1. posttan hmn snra buldum (killbox) denedim unlocker'la aynı sonuç..Yne duruyo dosyalar...
Linux demek yeni partition demek o da format demek diilmi :P ne bliyim göze alıyorum yavaş yavaş..

Alıntı:
peculiar tarafından iletildi. Mesajı göster
bir de "your uninstaller" diye bir program var bu arada..
O da zaten yüklü de nalaka şimdi :P Silinemeyen bi program diil ki bu...Yeni sistemi temiz Diske diilde eskisinin yanına kurup sonra eskisinden kurtulmaya çalışınca oluşan parçacıklar..

reg cleaner buldum şimdi onu da denedim .ocx uzantılı dosyalar reg'e yazılınca ismi deişmesi etkilemiomuş gbi bişey öğrendim...explorer ve firefox ta flash ı disable ettim player ı sildim.yine silinmiyolar..CCleaner ve advanced system optimizer'in reg clean larını da denedim ayrıca...Sanırım yollarım tükendi nerdeyse
Methral çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-08-07, 12:45   #6 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: İzmir
Blog Mesajları: 2

linux demek yeni partition demek değil "live" linux yani cd den çalışan linux kullan knoppix gibi
paranoyakX çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-08-07, 02:10   #7 (permalink)
Methral
Member

Methral Avatar

Aynı sorunu yaşayıp bu başlığa ulaşan arkadaşlar için yazıyorum...
Linux live cd bulma imkanım olmadı ve sorunu format atarak halledebildim..ama bu sorun yedek sakladıgınız 100gb lık tek parça disk'te olsaydı ve bu verileri saklayacak başka extra alana sahip olmasaydınız ne gibi bir çözüm uygulanmalıydı? (Bunu yaşayan bir arkadaşım var format sonrası yedek diskinden Ultima online klasörünü silemiyor)...yani bu sorunun asıl kaynağı ve kesin çözümü hakkında kesin bir fikrimiz yok..
Methral çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Silinemeyen Dosyalarım :S ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Silinemeyen dosyalar zodehala Genel(OS) 3 18-04-07 16:48
Silinemeyen video lar gurkan Genel(OS) 9 04-10-06 14:09
Dosyalarım Uçtu Acil yardım! skymoon Genel 5 03-01-06 09:46

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 04:38.