Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Silinemeyen video lar

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Silinemeyen video lar başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Önceden çok fazla dikkate almamıştım ama artık her seferinde oluyor. Aklıma herhangi bir çözüm gelmedi tecrübesi olup , paylaşan arkadaşlara ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 03-10-06, 20:54   #1 (permalink)
gurkan
Moderator

gurkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.02.04
Nereden: Cybertron
Resimler: 4
Silinemeyen video lar

Önceden çok fazla dikkate almamıştım ama artık her seferinde oluyor. Aklıma herhangi bir çözüm gelmedi tecrübesi olup , paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Sorun sadece video dosyalarında oluyor. Silmeye kalktığım zaman 2 değişik sorunla karşılaşııyorum.

1-Shift-del dosyayı siliyorum. Ortadan kayboluyor. Klasörü yenilediğim anda dosya tekrar beliriyor. İçerik yok çalıştırılamıyor ama eski boyutunda yeri kaplıyor. Tekrar artığı silmeye kalktığımda ise dosya kullanımda uyarısı alıyorum.
2-Direkt dosya kullanımda mesajıyla hiç silmiyor.

Geçici bulduğum çözüm.

Windows görev yöneticisinden explorer ı kapatıyorum daha sonra dosya\çalıştır : C:\ yazarak windows pencerelerine dönebiliyorum. Bunu yapınca artıklar kayboluyor. Ya da silinemeyen dosyalar silinebiliyor.

Sadece video dosyalarında olması çok ilginç geldi.
Eski 04-10-06, 03:21   #2 (permalink)
gurkan
Moderator

gurkan Avatar

Bilgisayarım
Ortak fikir format herhalde
gurkan çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-10-06, 04:05   #3 (permalink)
mutimuti
V.I.Member

mutimuti Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.02.01
Nereden: Rize
format işe yaricağını sanmam. bu bende de oluyor bisüre bekleyip silmeyi denediğimde siliyor dosyayı.veya o anki pencereyi kapayıp yeniden açıyorum gidiyor busefer.
mutimuti çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-10-06, 04:36   #4 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 18
codecleri değiştir, başka codec pack dene.
bi çözüm, denemekte yarar var..
Eski 04-10-06, 04:55   #5 (permalink)
greensun
New Member

greensun Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.09.06
bazen bendede o tarz sorunlar oluyo...siliyorum silinmiyo..tıkladığımda isede açılmıyo...sinir bozucu bi durum bu...ama benimkiler bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda tamamen silinmiş oluyo
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-10-06, 04:57   #6 (permalink)
Alexander
V.I.Member

Alexander Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.11.05
Nereden: Trabzon
acaba norton pro gibi veya işte geri donüşümle ilgili bir program kullanıyormusun acaba çünkü o tür programlarda mesela ben norton pro da karşılaştım sen dosyaları sildiğinde norton bunu hafızasına alıyordu birgün baktım hdd yer kalmamış ne varsa saklamış yani o tarz bişey varsa belki olabilir birde unlocker gibi bi programla baksana silmeden önce o dosyayı birşey kullanıyormu

gerçi bu yazdıklarım çözüm felan değil zaten ama öneride bulunmak istedim
Eski 04-10-06, 05:18   #7 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC

karaca Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.04
Nereden: Bostanlı
Blog Mesajları: 3
Resimler: 7
hdd ununu eliyor eleği asmadan önce önlemini al bence

6 GB lık bir hdd de aynı sorunları defalarca gördüm...olan yok gözüküyor gözüken aslında yok falan...enson kafa ata ata göçtü gitti garibim..6 ay tencere altlığı olarak kullandım kendine geldi

İnternet Özgürlüktür!!
karaca çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-10-06, 09:48   #8 (permalink)
ICEEXOL
V.I.Member

ICEEXOL Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.05.06
Nereden: Adana/Güzelyalı
Resimler: 79
Umarım doğru anlamışımdır ...UnLocker programını denedin mi ?

İNDİR
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-10-06, 13:47   #9 (permalink)
gurkan
Moderator

gurkan Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
greensun tarafından iletildi. Mesajı göster
bazen bendede o tarz sorunlar oluyo...siliyorum silinmiyo..tıkladığımda isede açılmıyo...sinir bozucu bi durum bu...ama benimkiler bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda tamamen silinmiş oluyo
Kapatmana gerek yok explorer ı sonlandırıp tekrar çalıştır yine silinir onun kısayolunu buldum ben

Bu arada hdd de sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü sadece bu harddiske değil ağ üzerinden babamın bilgisayarına bağlandığımda orada da sildiğim dosyalara aynısını yapıyor Bir de 4-5 gb rar dosyalarını problemsiz silebilirken sadece bvideolarda bunu yapıyor boyutuna bakmaksızın.

Şu unlockerı deniyeyim , codecleri de bi elden geçireyim teşekkür ederim sonuçtan haberdar ederim sizi.
gurkan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-10-06, 14:09   #10 (permalink)
gurkan
Moderator

gurkan Avatar

Bilgisayarım
Dediğim gibi explorer kilitliyormuş dosyaları , 4 satır aynı şekildeydi kilidi kaldır seçeneğini seçince dosya artığı otomatik kayboldu. Codeclerle gelen eklentilerden olabilir belki de (video olunca bu düşündürüyor) onları da yenilemeyi deniyeyim.
gurkan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Silinemeyen video lar ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Xvid 1.0 RC3 |||| KL Mega Codec Pack 1.00... SpLeNDouR Genel(OS) 18 16-04-08 22:13
HDTV yayın ve HDTV receiver nedir ? ( Genel Bilgi ) The Judge Home Cinema 21 29-11-07 12:06
Nokia'dan yeni tel N95 diablo Nokia 6 27-09-06 00:15
ftp den indirdiğim film codecini nasıl belirlerim gusurketen Divx/DVD 4 26-07-05 12:37

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 03:20.