Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında tncxp sp3 hakkında gorusler??? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaslar tncxp sp3 kullanan arkadas var mı veya bu konuda bilgis olan varsa onerileriniz var mı??? kullanma mı onerirmisiniz??..." şeklinde özetlenebilir....
Ben eski sistemimde kullanmıştım IDE harddiskim varken sorunsuzca kurup kullanmıştım bir süre.
Önceki SP2li sürüm kadar özenilmemiş ve stabil değil kanımca.
Şimdiki sistemimde SATA2 hardiskime ise kuramadım.Eklenen driverlardan dolayı çakışma oluyor herhalde, kurulum esnasında mavi ekran veriyor..
Ama görüşler derken merak ettiğin konu nedir acaba?Bir sorunun mu var sistemde?
Sorun çözümleri ve ayrıntılı yorumlar vs için tnc forumunu takip etmelisin.Buradan pek sağlıklı bir sonuç alamazsın diye düşünüyorum
__________________ Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim
kardes cevap için saol. benim merak ettiğim senin de dediğin gibi sistemin satabilitesi , sorun çıkarıp çıkarmadığı.. bi de yagın olarak kullanılıyor mu içinde trojan vs var mı bu konuda forumun genel gprusunu merak ettim .. ama anldığım kadarıyla millet ya olaydan pek haberdar değil ya da p buna pek tenzül etmemiş..
Yaygın olarak kullanılıyor.Modifiye edilmiş bir sistem olduğu için elbette orjinaline göre sorunu, sorun yaşayanları fazla olacaktır.Virüs, trojan vs kesinlikle yok, için rahat olsun.
Bazı kayıt defteri ayarlarını, ufak tefek ince ayarları, seçenekleri, bazı gerekli programları yüklemeyi vs kendin yapmaya üşenmiyorsan, normal sistem kullanmak en güzeli, en stabili o.