hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

tuhaf bi kilitlenme sorunu

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında tuhaf bi kilitlenme sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "pc kilitleniyor ne zaman kilitleneceğini biliyorum işin tuhaf yanı. ne zaman bi alan işaretleyip yazı azmak istesem kilitleniyor. bunun haricinde ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS)

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 15-07-06, 14:46 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
problem
Power Member
Bilgisayarım

problem Avatar

Katılım tarihi: 04.03.05
Nereden: Bursa
tuhaf bi kilitlenme sorunu

pc kilitleniyor ne zaman kilitleneceğini biliyorum işin tuhaf yanı. ne zaman bi alan işaretleyip yazı azmak istesem kilitleniyor. bunun haricinde hiçbi kilitlenme yok. istediğim her işlemi yapıyorum . ama ne zamanki seri no girmem gerekse yada msne kullanıcı adımı girmek için daha önceki kullanıcı adını silmek istesem. yada ag baglantısına yeni bi isim vermek istesem yada dosya adı değişmek istesem. mavi alanı silmek istediğimde kilitleniyor pc.

formatlanmış bi pc. sadece xp sp2 kurulu şu anda. driverlar güncel. çakışma yok bi yerlerde,hdd sağlam sıfır yeni aldım. ramleri kontrol ettim temiz. napayım şimdi ?

bi ekleme yapayım. kilitleniyo diyom ama sistem çalışıyor o anda. saatin dakikası değişiyor. güncellemeleri alıyor internetten. ama klavye ve mause işlevini yitiriyor. resetliyom. bu bahsettiğim şeyleri yapmazsam saatlerce çalıştır hiç bi sorun yok. her türlü işimi yapıyom. ama lazım olupta yazı değiştirmeye gör. tık gidiveriyo.

En son problem tarafından düzenlendi: 15-07-06 saat 14:55.
problem çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-07-06, 14:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
Girdap
V.I.Member
Bilgisayarım

Girdap Avatar

Katılım tarihi: 24.02.06
Nereden: Talatpaşa
sanki virüs gibi geldi bana ama yeni windows kurulmuş yazmışın gerçekten ilginç bir virüs tarama yap istersen

Kolay gelsin
Eski 15-07-06, 15:01 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
problem
Power Member
Bilgisayarım

problem Avatar

virüs olmadığına eminim. sıfırdan temiz kurulum ( biçimlendirdim hdd i) + antivir ve kasperskyla tarama yaptım
Eski 16-07-06, 18:02 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
yasin952
Member

yasin952 Avatar

Katılım tarihi: 01.04.06
Nereden: ZONGULDAK
bence xp bozuk sfc:\ scannow yap
yasin952 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-07-06, 20:08 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
problem
Power Member
Bilgisayarım

problem Avatar

yeni kurdum diyom yav, neresi bozuk
Eski 17-07-06, 21:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
problem
Power Member
Bilgisayarım

problem Avatar

arkadaşlar sorun çözüldü. sorun anakart.tamamen kasadan söküp, incik cincik her bi yanını özelliklede klavye ve mause girişlerinin yüzünü tozdan arındırınca problem gitti. bugün maşallahı vardı. hiç kiltlenmedi. 2 mm lik toz kütlesi oluşmuş oralarda.

Bookmarks
Konu araçları

tuhaf bi kilitlenme sorunu ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Call of duty2,NFS MTSWNTD'da kilitlenme sorunu! fethiyeliyim Genel 6 08-12-05 01:22
Notebook Kilitlenme Sorunu Help!!! nboran Genel 1 01-10-05 19:26
Tuhaf Bir Video Kasma Sorunu metinardicli Ekran Kartları 3 23-07-05 18:59
drwtsn32.exe ve kilitlenme sorunu Mehmet_Fb Genel(OS) 16 04-03-05 02:48
modem ve kilitlenme sorunu ankara Genel(OS) 4 26-11-02 22:40

Saat ayarı GMT +3. Saat : 15:14.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999