Kapalı konu
Results 1 to 12 of 12

tunka metin web ve chat ceviri

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda tunka metin web ve chat ceviri başlıklı konu tartışılıyor; selam tunka metin ceviri ve web ceviri programlarini tam surum ve krılmiş hallerini.Aşağidaki adresden indire bilirsiniz. selam tunka metin ceviri ...

New Member hilaladam Avatar
    Katılım tarihi
    29.08.2003

tunka metin web ve chat ceviri

selam

tunka metin ceviri ve web ceviri programlarini
    tam surum ve krılmiş hallerini.Aşağidaki adresden
    indire bilirsiniz.
    selam

tunka metin ceviri ve web ceviri programlarini
    tam surum ve krılmiş hallerini.Aşağidaki adresden
    indire bilirsiniz.
    http://www.geocities.com/hilaladam

benim asil sormak istediğim tunka chat ceviri programini
    indire bileceğim bir adres bilen varmi.

simdiden tesekkurler hilaladam..........
    selam looo
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!

V.I.Member onoff Avatar
    Katılım tarihi
    23.08.2001
    Nereden
    Kebap City
    cık cık cık cok ayıp bööle program linki vermek

Misafir programını tavsiye etmem. Hilaladam iyi niyetli de olabilir kötü de . İyi niyetliyse mesele yok ama kötü niyetliyse sadece benim ulaşmak istediğim bilgisayarlara o da ulaşabilir !
    *****SAVAŞA HAYIR Dedik ama yine de oldu **********
    Yıkılmadım ayaktayım , Dertlerimle başbaşayım.

New: Abit SG-80 (SIS 661FX Based LGA775 Micro ATX Mainboard FSB800, Dual DDR400, AGP8X, SATA150, 10/100 LAN, 5.1 CH Audio) --P4 2.66 GHz işlemci --512MB KINGSTON DDR400

Old:Asus P3V4X, Celeron 1100, 512 PC133, 40GB W.D. , 64MB FLY GeForce4MXSE, Miro PCTV (Vefat etti), Lucent 56K (40.000 de bağlanıyor) Modem, Vibra 128, LG 52X CDRom , Philips 52X CD-Writer, Philips 107E, Creat. SBS20,
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!

Katılım tarihi
    29.08.2003

elcevap

selam

oncelikle soylemem lazim bu forum sitesini arama motorlayinda
    tunka chat ceviri programini ararken buldum.ceviri programlari hakkinda bir kaç yazi yazilmiş.

tunka chat ceviri programini internetde epey suredir ariyorum.
    buraya mesaj birakmamin tek sebebide bu.

arkadaş boyle link verilmez ayip demiş ama buna katilmiyorum.

1-benim amacim kendimin ve sitemin reklamini yapmak değil.
    sadece ihtiyaci olan insanlarin siteme koyduğum programlari
    kullanmalari.
    2-ikincisi 1-2 sene once kendim yazip siteme koyduğum misafir
    programindan bahsetmiş.
    bu programi siteme koymamin tek sebebi bir iki yil once
    bir itda uzerine ağ arkasindaki(proxy) bir bilgisayara girmem gerekdi.ama bu tarz bir program bulamadim bu yuzden kendi
    uğraşlarimla misafir programini yazdim bu benim 5 ayimi aldi.
    sunucda hem kendi acimdan bu kadar emğin sadece kendim için olmasini istemedim ayrica benim gibi ihtiyaci olan insanlarin.
    bu programi kullanmasini istedim.

bu kadar cevap yeterli herhalde.

kendi sorunumu tekrar yazmak istiyorum.
    arkadaşlar tunka chat ceviri programininin elinde tam surumu olan bir arkadaş varsa benle temas kurarsa severim.

V.I.Member CyberExplorer Avatar
    Katılım tarihi
    12.06.2003
    Nereden
    CyberSpace
    misafire bişey demem ama kırılmış program linki vermek ayıp oluyor demek istedi herhalde çünkü pek hoş deil. sonra burası underground forum damgası yer.
    Master System Expert
    [ Software - Hardware - Network ]

New Member
    Katılım tarihi
    08.04.2004

tunka link kırık

arkadaşlar hile adam bu programları alan alıp yüklemiş ama şimdi linkler kırık.. indiren veya zaten elinde bulunduran biri varsa bir şekilde paylaşsın bunu.. alan alıp..link vermek en güzeli ama.. kazaa icq.. da olur.. yine bu programlara sahip olupta paylaşmak isteyenler ama çözüm yok..

New Member
    Katılım tarihi
    21.04.2004

kırık link

Arkadaşlar bana tunka web çeviri proggramı lazım nerden crackli haliyle yükleyebilirim bana yardımcı olabilecek biri varmı email atarsanız sevinirim email adresim ahmet_kaya23@mynet.com teşekkürler

V.I.Member
    Katılım tarihi
    12.10.2003
    Nereden
    İstanbul - Küçükyalı
    crack mi??

New Member
    Katılım tarihi
    21.04.2004
    hayır tunka web çeviri programıyla birlikte hiç bir yerde bulamadım biliyorsan tunka web çeviri programını yükleyeceğim adres konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim

Silver Member Max Payne Avatar
    Katılım tarihi
    05.12.2001
    Nereden
    İstanbul
    Tunka için verilen linkler kırık. Eğer indirebilen varsa nerden indirdiğini bana pm atsın.

V.I.Member
    Katılım tarihi
    12.10.2003
    Nereden
    İstanbul - Küçükyalı
    evet onlar kırık yaw...

Katılım tarihi
    29.08.2003

selam

Alıntı EmRe tarafından iletildi.
    evet onlar kırık yaw...
    selam

kusura bakmayın bu konuda bir çok mail aldım ama şu anda elimden gelen bir şey yok. kıbrısta askerliğimi yapmakla meşgulüm o yüzden bu programı isteyen arkadaşlara yardımcı olamıyorum.

gel tezkere gel................

kıbrıstan selamlar............................

Cool Moderator PROTON Avatar
    Katılım tarihi
    15.05.2001
    Nereden
    İzmir
    Blog Mesajları
    10
    Forum sayfalarında illegal linkler verilmesi ve illegal yoldan programların kullanımının anlatılması kesinlikle yasaktır..
    Konu bu yüzden kapatılmıştır.....

Kapalı konu

Reklam

Reklam 2
Reklam 3