16-07-08, 18:14
|
#1 (permalink)
|
| New Member
Katılım tarihi: 16.07.08 Mesaj: 1 | UltraISO'da Vista DVD'si yapma hakkında yardım Merhaba arkadaşlar..
Ben internetten uzun bir araştırma sonucu bulduğum 10 partlık Vista Ultimate dosyalarını indirdim. İnen partlarda ki image dosyalarını "vista" adlı açtığım klasörde topladım. Daha sonra nasıl yazdıracağım hakkında biraz araştırma yaptım ve 1-2 sorun çıktı.
1. Bu siteden yaptığım araştırmada resimli anlatım olarak bir dosya buldum ve indirdim. Onun içinde UltraISO kullanılarak anlatım yapılmış. Bende kurdum UltraISO'yu. Fakat o arkadaşın indirip kullanmış olduğu vista dosyaları klasörler halinde, benim indirip kullanacaklarım tek bir image dosyası halinde. Aşağıda ki resimde; 
Arkadaş demiş ki; bootable yaptıktan sonra image olarak kaydedin ve Nero'dan "kalıbı yazdır" seçeneğini seçerek yazdırın tamamdır demiş.
Ben bootable yapmak için dosyayı yükledim ve açılabilir hale geldi, daha sonra tekrar image olarak kaydedebilmek için denedim fakat 50Kb'lık bir dosya oluşturuyor. Sanırım nedeni; benim indirdiğim dosyanın image dosyası olması, çünkü o arkadaşınkiler klasör halindeydi..
Acaba bootable dosyasını, indirdiğim image dosyasıyla nasıl birleştirebilirim ve indirdiğim dosyayı Nero'dan nasıl kalıp olarak yazdırabilirim. Şimdiden teşekkürler, iyi günler... |
| |