Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

UltraISO'da Vista DVD'si yapma hakkında yardım

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında UltraISO'da Vista DVD'si yapma hakkında yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba arkadaşlar.. Ben internetten uzun bir araştırma sonucu bulduğum 10 partlık Vista Ultimate dosyalarını indirdim. İnen partlarda ki image dosyalarını ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 16-07-08, 18:14   #1 (permalink)
ExFactoR
New Member

Katılım tarihi: 16.07.08
UltraISO'da Vista DVD'si yapma hakkında yardım

Merhaba arkadaşlar..

Ben internetten uzun bir araştırma sonucu bulduğum 10 partlık Vista Ultimate dosyalarını indirdim. İnen partlarda ki image dosyalarını "vista" adlı açtığım klasörde topladım. Daha sonra nasıl yazdıracağım hakkında biraz araştırma yaptım ve 1-2 sorun çıktı.

1. Bu siteden yaptığım araştırmada resimli anlatım olarak bir dosya buldum ve indirdim. Onun içinde UltraISO kullanılarak anlatım yapılmış. Bende kurdum UltraISO'yu. Fakat o arkadaşın indirip kullanmış olduğu vista dosyaları klasörler halinde, benim indirip kullanacaklarım tek bir image dosyası halinde. Aşağıda ki resimde;

Arkadaş demiş ki; bootable yaptıktan sonra image olarak kaydedin ve Nero'dan "kalıbı yazdır" seçeneğini seçerek yazdırın tamamdır demiş.

Ben bootable yapmak için dosyayı yükledim ve açılabilir hale geldi, daha sonra tekrar image olarak kaydedebilmek için denedim fakat 50Kb'lık bir dosya oluşturuyor. Sanırım nedeni; benim indirdiğim dosyanın image dosyası olması, çünkü o arkadaşınkiler klasör halindeydi..

Acaba bootable dosyasını, indirdiğim image dosyasıyla nasıl birleştirebilirim ve indirdiğim dosyayı Nero'dan nasıl kalıp olarak yazdırabilirim. Şimdiden teşekkürler, iyi günler...
ExFactoR çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

UltraISO'da Vista DVD'si yapma hakkında yardım ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
yardım renkli resim siyah beyaz yapma panayot Grafik Tasarım 10 28-08-08 18:18
xp 32 bit yanına 64 bit vista hakkında yardım selim321 Microsoft Vista 3 04-06-08 23:32
menülü dvd yapma prog. hakkında yardım emred07 Divx/DVD 2 16-04-08 22:38
Avia Guide To Home Cinema DVD'si hakkında bilgisi olan. luciferman Home Cinema 1 17-10-07 13:43

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 04:10.