Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

vista için wmvare lütfen yardım

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında vista için wmvare lütfen yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar windows vista için wmvare indirmem gerekiyor açıkçası bu pragramı daha önce kullanmadım neyi nasıl yapabileceğimi de bilmiyorum vista homepremium ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 14-08-08, 22:22   #1 (permalink)
sorgucsoner
New Member

Katılım tarihi: 14.08.08
Nereden: İZMİR
vista için wmvare lütfen yardım

Arkadaşlar windows vista için wmvare indirmem gerekiyor açıkçası bu pragramı daha önce kullanmadım neyi nasıl yapabileceğimi de bilmiyorum vista homepremium işletim sistemim var bu konu benim için önemli bilgisayarıma birkaç işletim sistemi daha kurmam gerekiyor. Bana yardımcı olabilirmisiniz ?

Teşekkürler...
sorgucsoner çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-08-08, 14:45   #2 (permalink)
helezon
Member

helezon Avatar

Katılım tarihi: 10.04.06
Nereden: Ankara
Ynt: vista için wmvare lütfen yardım

Alıntı:
sorgucsoner tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaşlar windows vista için wmvare indirmem gerekiyor açıkçası bu pragramı daha önce kullanmadım neyi nasıl yapabileceğimi de bilmiyorum vista homepremium işletim sistemim var bu konu benim için önemli bilgisayarıma birkaç işletim sistemi daha kurmam gerekiyor. Bana yardımcı olabilirmisiniz ?

Teşekkürler...
Belki kurulumu çoktan yaptınız ama ben yinede ekleyim dedim...Buradan inceleyebilirsiniz. Kolay gele...
helezon çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
vista, wmvare

Konu araçları

vista için wmvare lütfen yardım ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
vista sorunlarım çok, lütfen yardım edin idefikir Microsoft Vista 20 28-10-08 02:09
Lütfen yardım edin !! Ati radeon vista sorunu lütfen yardım edin pc de hiçbirşey yapamıyorum matrax_erdi Ekran Kartları 1 09-07-08 11:58
Vista tanımlanamayan ağ problemi .. Lütfen yardım... Harmful Network 3 05-03-08 12:16
arkadaşlar vista için yardım capparaga Microsoft Vista 9 05-02-08 02:59
vista sorununa yardım lütfen darukk Notebook'lar... 3 25-09-07 16:34

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 05:28.