Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Vista'ya bir erteleme daha !

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Vista'ya bir erteleme daha ! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Windows Vista 2007'nin ikinci çeyreğine ertelendi henüz hazır olmadığı söyelen işletim sistemini Mart 2007'den önce göremeyeceğiz. Kaynak..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 04-05-06, 10:58   #1 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 13
Post Vista'ya bir erteleme daha !

Windows Vista 2007'nin ikinci çeyreğine ertelendi henüz hazır olmadığı söyelen işletim sistemini Mart 2007'den önce göremeyeceğiz.

Kaynak

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-05-06, 22:17   #2 (permalink)
problem
Power Member

problem Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.03.05
Nereden: Bursa
geç olsun güç olmasın temiz olsun. aceleye getiripte yamalara muhtaç etmesinler yine bizi.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-05-06, 22:37   #3 (permalink)
http://h!j@cker
hARDWAREMANIAC

http://h!j@cker Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.03.05
Nereden: H!j@cker WorlD
iyi olmuş cidden geç olsunda iyi olsun tek temennimz bu bide insallah fiyatıda makul olurda orjinal bi vista sahibi oluruz
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-05-06, 22:42   #4 (permalink)
TeknO
Gold Member

TeknO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.01.04
Nereden: İstanbul
Windows Vista'nın çıkışı muammaya döndü

3 Mayıs, 2006 08:58:00 (TSİ)

Vista altı ayrı sürümle piyasaya çıkacak

İLGİLİ HABERLER
• Windows Vista altı ayrı sürümle geliyor
Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows Vista'nın, piyasa sürümünün yine ertelenebileceği açıklandı.

Gartner araştırma firmasından yapılan açıklamada, yeni işletim sisteminin açıklandığı sürede piyasaya çıkamayacak kadar karmaşık olduğu belirtildi.

Açıklamada, Microsoft'un daha önce piyasaya çıkması beklenen ancak 2007'nin ocak ayına ertelenen bu ürünün piyasaya sürümünün nisan-haziran 2007'de olabileceği kaydedildi.

Microsoft doğrulamadı

Microsoft sözcüsü ise, Gartner'in bu raporunu doğrulamayarak, Windows Vista'nın planlandığı tarihte piyasaya çıkacağını söyledi.

'Longhorn' olarak da bilinen yeni işletim sistemi Vista'nın ilk olarak 2005'te piyasaya çıkacağı açıklanmış, daha sonra 2006'nın ikinci yarısına ertelenmişti.

Altı versiyonu var

Firma, son olarak yeni işletim sisteminin iş dünyasına yönelik bazı versiyonlarının planlandığı gibi kasıma kadar, ev tipi tüketici versiyonununsa 2007 ocak ayında piyasaya çıkacağını bildirmişti.

Vista'da Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Ultimate ve Windows Vista Starter olmak üzere altı sürüm yer alacak.

Kaynak
Eski 04-05-06, 22:44   #5 (permalink)
problem
Power Member

problem Avatar

Bilgisayarım
6 sürüm olmasının ne artısı olabilir?
problem çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-05-06, 22:47   #6 (permalink)
TeknO
Gold Member

TeknO Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
problem tarafından iletildi.
6 sürüm olmasının ne artısı olabilir?
Her ihtiyaca ayrı bir ürün ve ayrı bir fiyat. Kullanmayacağınız özelliklere fazladan para harcamayarak, sadece ihtiyacınız olanı seçmeniz için.
TeknO çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-05-06, 22:51   #7 (permalink)
problem
Power Member

problem Avatar

Bilgisayarım
cahilliğime verin ama, böyle bi sürü sürüm oldugunda benim gözümde hep birbirleriyle uyumsuz işletim sistemleri canlanıyor. linüx içinde aynı korkum var. hala kurupta adamakıllı inceleyemedim bir tanesini.

evde biri kurulu olcak, iş yerinde başka biri arkadaşların evinde başka biri. acaba kullanım açısından bi sıkıntı olur mu ki? yoksa windows home ve profesional gibi mi olur?
problem çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-05-06, 23:14   #8 (permalink)
TeknO
Gold Member

TeknO Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
problem tarafından iletildi.
cahilliğime verin ama, böyle bi sürü sürüm oldugunda benim gözümde hep birbirleriyle uyumsuz işletim sistemleri canlanıyor. linüx içinde aynı korkum var. hala kurupta adamakıllı inceleyemedim bir tanesini.

evde biri kurulu olcak, iş yerinde başka biri arkadaşların evinde başka biri. acaba kullanım açısından bi sıkıntı olur mu ki? yoksa windows home ve profesional gibi mi olur?
Estağfurullah. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp.

Yazınızın sonunda verdiğiniz örnek daha doğru. Dediğiniz gibi fark sadece bugün nasıl Windows XP Home ve Windows XP Pro var ise, öyle bir fark olacak. Sadece o kadar. Uyum sorunu olmaz. Linux gibi değil, aynı üründe farklı özellikler olacak sadece, taban tamamen aynı.
TeknO çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-05-06, 23:16   #9 (permalink)
problem
Power Member

problem Avatar

Bilgisayarım
teşekkür ederim
problem çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-05-06, 23:16   #10 (permalink)
Bonwe
Power Member

Bonwe Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.05
Nereden: Raccoon City
onthe fire

NE BU YA ERTELE ERTELE NEREYE KADAR ?

Silent Hill 4 : The Room .... too boring...
Bonwe çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-05-06, 23:33   #11 (permalink)
TeknO
Gold Member

TeknO Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
Bonwe tarafından iletildi.
NE BU YA ERTELE ERTELE NEREYE KADAR ?
Microsoft doğrulamadı
Microsoft sözcüsü ise, Gartner'in bu raporunu doğrulamayarak, Windows Vista'nın planlandığı tarihte piyasaya çıkacağını söyledi.

..... denmiş.....
TeknO çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-05-06, 21:15   #12 (permalink)
OrkO
Power Member

OrkO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.02.05
Nereden: i öğrenip napacan 2 cay kapıp gelecen sanki. hadi yürü bakalım yürü bak sıra oluştu bi sonraki post için...
Microsoft Xp home ev membırlatı ( ) için Xp proyu iş membırları için cıkartmıştı ama görülen oki ev membırlarının %80 i pro kullanıyor herhalde bizde Windows Vista Home Premium veya Windows Vista Ultimate kullanıcaz.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-05-06, 00:54   #13 (permalink)
Bonwe
Power Member

Bonwe Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.05
Nereden: Raccoon City
Alıntı:
TeknO tarafından iletildi.
Microsoft doğrulamadı

..... denmiş.....
heralde vista tarihe çıkış tarihi en çok ertelenen işletim sistemi olarak geçicek ve rekoru kolay kolay kırılmayacak
Bonwe çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-06-06, 01:40   #14 (permalink)
caşua
Rookie Member

caşua Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.06.06
Nereden: adana mersin
merhabalar

Herkeste bir çabuk çıksın telaşı var.Neleri kolaylaştıracak ki... hali hazırda xp pro yetmiyor mu ? bence biriki kolaylık dışında tek faydası microsoft un banka hesaplarına olacak ve bizde pack leri bekleyip antivirus spay ve trojen lerle daha çok uğraşacağız sanırım.sevgiler...
caşua çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Vista'ya bir erteleme daha ! ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Orta ve Üst Sınıf Cpu Testleri ( Venice almak İsteyenler özellikle baksın !!! ) Xeutitan İşlemciler 38 23-06-05 21:35

Aranızda sır kalmasın!