Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda win 98 açılış hatası başlıklı konu tartışılıyor; normal açılıyor masa üstü çıkıyor hiçbir sorun yok sonra şu yazı
"windows kayıt denetcisine ulaşırken bir hatayla karsılastı wındows yenıden ...
normal açılıyor masa üstü çıkıyor hiçbir sorun yok sonra şu yazı
"windows kayıt denetcisine ulaşırken bir hatayla karsılastı wındows yenıden baslatılıp onarılacak"
dostum bildigimiz win 98 update!
sol alttaki basla kismina tikla bunun en üst sirasinda 98 update diye yazar ona tiklayacaksin seni otomatikman web sayfasina bagliyor orada kontrol et ve install tusuna tikla sana nelerin yada eksigin neyse ihtiyacin olanlari kontrol edip kendi kisa bir süre sonra install yapiyor!eger 56kb ile baglaniyorsan biraz uzun sürebilir yükleme islemi onu bilmiyorum yani kable net'mi yoksa adsl'mi var ?hizina göre degisir yükleme islemi.yükledikten sonra bir newstart yapar yine otomatik, bakarsin ondan sonra yine ayni hata varmi diye.eger yoksa sorun ortadan kalkmistir varsa ve devam ediyorsa ne yazikki en saglami format.zaten microsoft'da win 98 versiyonunu rafa kaldirdi yakinda update'de yapamayacaksin 98 icin .istersen diger bir secenek xp'ye terfi et olay bitsin!
saygilar!
Originally posted by Versa Montana bana niye anlatiyorsun bir yanlis anlasilma oldu galiba ben 98 kullanmiyorumki hic imzaya bakmadinmi
sabahin köründe gayet normal yazmisim
dostum degisen yine birsey yok ha 98 ha xp yani senin sorunun sonucta dosyanin zarar görmesi ve bencede bunu yapabiliyorsan update ile dene demek istedigim bu!senin xp nasil? satinmi aldin yoksa,,,,,,
saygilar!
TAY-LAN belkide konuyu cözmüstür bile!ama bu gibi durumlarda bence update'i denemek ilkönce yapilacak olani.yanlis anlasilma söyle oldu;TAY-LAN ile seni karistirdim biran onda 98 sende xp olunca meyva salatasi gibi oldu!neyse sorun hallolsun önemli olanda bu!
saygilar!