+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon
Results 1 to 15 of 20

win 98 açılış hatası

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda win 98 açılış hatası başlıklı konu tartışılıyor; normal açılıyor masa üstü çıkıyor hiçbir sorun yok sonra şu yazı "windows kayıt denetcisine ulaşırken bir hatayla karsılastı wındows yenıden ...

Moderator TAY-LAN Avatar
    Katılım tarihi
    24.12.2002
    Nereden
    ankara

win 98 açılış hatası

normal açılıyor masa üstü çıkıyor hiçbir sorun yok sonra şu yazı
    "windows kayıt denetcisine ulaşırken bir hatayla karsılastı wındows yenıden baslatılıp onarılacak"

basıyom wındows yenıden baslıyor eskı sıstem dosyaları (yedek) yuklenıyor ve wındows sorunsuz acılıyor.

ama wındows nerdeyse her acısımda bu hata cıkıyor vede pek hayra yormuyorum ben bunu
    AMD PHENOM X2 545@X4 B45 3800 MHZ []-----MUSHKİN XP 6400 2GB KIT @925 MHZ 4-3-3-8-----500 GB WESTERN GREEN 16 MB-----SEAGATE 750 GB 32 MB-----GIGABYTE MA770-UD3 ----LG 1780Q----LG SATA DVD-RW ----

Moderator TAY-LAN Avatar
    Katılım tarihi
    24.12.2002
    Nereden
    ankara
    ee yokmu hiç sanal dünyada hayırsever.bizim windows elden gidiyo:p

V.I.Member Versa Avatar
    Katılım tarihi
    11.08.2003
    Nereden
    Θ
    Regclean.exe ile bi tara sistemi duzelmezse registery ' nin yedegini alip eskisini sil sonra backup yeniden kopyalarsin.

Brisbane 3.12g | nForce 560 | Rv 670 | Sb 0350 | Raid 0 | 4Gb | Regza 32' | Z 5500 + T20| @ Win7 64 |Amilo Pa 3553 | Ps2

¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯ volcano2K Avatar
    Katılım tarihi
    04.07.2002
    Nereden
    Ataşehir/İstanbul
    Format at veya regfix ile uğraş..bence en temizi format ya neyse..
    ----VE BU KONUYLA İLGİLİ BAŞKA DA BİŞEY SÖYLEMEM! (FORREST GUMP)----

Power Member MONTANA Avatar
    Katılım tarihi
    24.12.2003
    Nereden
    2 site arasinda

slm TAY-LAN !

update olmadi format volcano2K'ninde dedigi gibi en temiz yol!
    saygilar!
    Günes batarken Kücük insanlarin Büyük gölgeleri olur!

http://www.acemiler.de
    //
    (,")
    <( )>
    J L

V.I.Member Versa Avatar
    Katılım tarihi
    11.08.2003
    Nereden
    Θ
    Arkadaslar yapmayin format mormat bari win98'i yeniden kur felan deyin onada gerek yok zaten boyle ufak birsey icin.
    Uzmeyin h.d.d nizi formatla

Katılım tarihi
    24.12.2003
    Nereden
    2 site arasinda

slm Versa !

dostum bana kalirsa sistem dosyan zarar görmüs bir update yap bakalim ne olacak?belki onarirsin update ile!
    saygilar!

V.I.Member Versa Avatar
    Katılım tarihi
    11.08.2003
    Nereden
    Θ
    |Montana|

Slm.

Hah nasil yani ya??

Katılım tarihi
    24.12.2003
    Nereden
    2 site arasinda

win 98 update

Originally posted by Versa
    |Montana|

Slm.

Hah nasil yani ya??
    dostum bildigimiz win 98 update!
    sol alttaki basla kismina tikla bunun en üst sirasinda 98 update diye yazar ona tiklayacaksin seni otomatikman web sayfasina bagliyor orada kontrol et ve install tusuna tikla sana nelerin yada eksigin neyse ihtiyacin olanlari kontrol edip kendi kisa bir süre sonra install yapiyor!eger 56kb ile baglaniyorsan biraz uzun sürebilir yükleme islemi onu bilmiyorum yani kable net'mi yoksa adsl'mi var ?hizina göre degisir yükleme islemi.yükledikten sonra bir newstart yapar yine otomatik, bakarsin ondan sonra yine ayni hata varmi diye.eger yoksa sorun ortadan kalkmistir varsa ve devam ediyorsa ne yazikki en saglami format.zaten microsoft'da win 98 versiyonunu rafa kaldirdi yakinda update'de yapamayacaksin 98 icin .istersen diger bir secenek xp'ye terfi et olay bitsin!
    saygilar!

V.I.Member Versa Avatar
    Katılım tarihi
    11.08.2003
    Nereden
    Θ
    Montana bana niye anlatiyorsun bir yanlis anlasilma oldu galiba ben 98 kullanmiyorumki hic imzaya bakmadinmi

Katılım tarihi
    24.12.2003
    Nereden
    2 site arasinda

normal

Montana bana niye anlatiyorsun bir yanlis anlasilma oldu galiba ben 98 kullanmiyorumki hic imzaya bakmadinmi
    sabahin köründe gayet normal yazmisim
    dostum degisen yine birsey yok ha 98 ha xp yani senin sorunun sonucta dosyanin zarar görmesi ve bencede bunu yapabiliyorsan update ile dene demek istedigim bu!senin xp nasil? satinmi aldin yoksa,,,,,,
    saygilar!

Katılım tarihi
    24.12.2003
    Nereden
    2 site arasinda

unutmadan!

ayrica yaslaniyorum yavas yavas galiba! bu kadar kusur kadi'dada olur bakmayin kusurumuza
    saygilar!

V.I.Member Versa Avatar
    Katılım tarihi
    11.08.2003
    Nereden
    Θ
    Hahaha kusura bakmiyorumda demek istedigim benim bir sorunum yok xp de duzgun calisiyo sorun TAY-LAN arkadasimizin

Katılım tarihi
    24.12.2003
    Nereden
    2 site arasinda

dur bakalim !

TAY-LAN belkide konuyu cözmüstür bile!ama bu gibi durumlarda bence update'i denemek ilkönce yapilacak olani.yanlis anlasilma söyle oldu;TAY-LAN ile seni karistirdim biran onda 98 sende xp olunca meyva salatasi gibi oldu!neyse sorun hallolsun önemli olanda bu!
    saygilar!

Katılım tarihi
    24.12.2003
    Nereden
    2 site arasinda

saygilar!
    Hahaha kusura bakmiyorumda demek istedigim benim bir sorunum yok xp de duzgun calisiyo sorun TAY-LAN arkadasimizin
    +1+özür !
    kabul edersin umarim

+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon

Reklam

Reklam 2
Reklam 3