sayın arkadaşlar win xp home kullanıyorum disk birleştirme yapmak istiyorum fakat %14 e gelince "bilmemne dosyasın birleştirilemiyor" deyip birleştirme duruyor. nasıl yapacaz disk birleştirmeyi ?
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda win xp disk birleştirme yapmıyor başlıklı konu tartışılıyor; sayın arkadaşlar win xp home kullanıyorum disk birleştirme yapmak istiyorum fakat %14 e gelince "bilmemne dosyasın birleştirilemiyor" deyip birleştirme duruyor. ...
sayın arkadaşlar win xp home kullanıyorum disk birleştirme yapmak istiyorum fakat %14 e gelince "bilmemne dosyasın birleştirilemiyor" deyip birleştirme duruyor. nasıl yapacaz disk birleştirmeyi ?
kullanılmakta olan bir program engel oluyor olabilir.guvenli kipte açıp tekrar denedinmi
diski hatalara karşı gözden geçir.bende işe yaradı...özellikler-araçlar-hata denetimi
Resident Evil 4
Silent Hill 4 : The Room .... too boring...
evet disk birleştirme işleminden önce hatalara karşı tarayın ve çalışan program veya kullanılan dosyalarıda durdurun, örneğin mp3![]()
Bence Oracle.
diski birleştirmeyi safe modda da denedim yine olmadı ben de norton system worksu kurdun onunla birleştirdim. sanırım windowsun neden birleştiremediğini buldum. bundan birkaç gün önce hdd yi sıkıştırmaya kaltım 6 gün bilmem kaç saat deyince vazgeçtim sanırım o yüzden dosyaları parçalayamıyor.
şindi bir şey daha soracam nortonla birleştirmek ile windowsun kendisi birleştirmesi arasında fark varmıdır? şundan soruyorum win'in kendisine kalırsa norton daha da dosyaları bozmuş gibi gözüküyor. yani hangisi daha iyi norton mu windowsun kendi birleştirmesi mi?
orda detaylara baksana hangı dosya bırlesmıyo sanırım sanal bellek bırlesmıyor dur
AMD PHENOM X2 545@X4 B45 3800 MHZ []-----MUSHKİN XP 6400 2GB KIT @925 MHZ 4-3-3-8-----500 GB WESTERN GREEN 16 MB-----SEAGATE 750 GB 32 MB-----GIGABYTE MA770-UD3 ----LG 1780Q----LG SATA DVD-RW ----