Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

win2000 temporary int filesı otomatik siliyor

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında win2000 temporary int filesı otomatik siliyor başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "win2000 kullanıyorum internet optionstaki tarayıcı kapanınca temp int filesı sil isaretlı degıl gun sayısını 99 a cıkardım cacheın disk boyutunu ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 06-02-04, 08:39   #1 (permalink)
cakır
Member

Katılım tarihi: 06.02.04
win2000 temporary int filesı otomatik siliyor

win2000 kullanıyorum internet optionstaki tarayıcı kapanınca temp int filesı sil isaretlı degıl gun sayısını 99 a cıkardım cacheın disk boyutunu 9 gb cıkardım ama nafile ne yaparsam yapayım temp internet filesı otomatik olarak sılıyor ben silmesın ıstıyorum offline gezmek icin ama olmuyor p2 350 128 ram var rammı az geliyor acaba ne yapmam lazım yardım ederseniz sevnirim
cakır çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-02-04, 08:59   #2 (permalink)
CyberExplorer
V.I.Member

CyberExplorer Avatar

Katılım tarihi: 12.06.03
Nereden: CyberSpace
internet seçeneklerine gir.
oradan gelişmiş sayfasında. güvenlik başlığı altında tarayıcı kapatıldığında Tempory Internet File klasörünü boşalt. ın işaretini kaldır.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-02-04, 10:56   #3 (permalink)
cakır
Member

Katılım tarihi: 06.02.04
onu yapıyorum isaretli degil zaten intrenet seceneklerinde cache boyutunuda artıyorum ama gene siliniyor
cakır çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-02-04, 04:33   #4 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Nereden: Bursa
Resimler: 6
araçlar / internet seçenekleri / ayarlar / kullanılacak sabit disk alanını'nı minimum 50 yap. ,

depolananan sayfaların yeni sürümünü denetle: otomatik seç.

son olarak gelişmiş sekmesinde ayarlar'da varsayılanları yükle'ye tıkla. bi dene.

yine olmadı sana mozilla yı öneririm :]
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 03:57.