+ Cevap Yaz
Results 1 to 7 of 7

win98 2. harddiski tanımıyor

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda win98 2. harddiski tanımıyor başlıklı konu tartışılıyor; selam iki harddiskim var, ikisinde de bilgi var ve win98 ikisini de tanıyodu. amma velakin win98 kurulu diske format atıp ...

Rookie Member
    Katılım tarihi
    27.02.2004

win98 2. harddiski tanımıyor

selam

iki harddiskim var, ikisinde de bilgi var ve win98 ikisini de tanıyodu. amma velakin win98 kurulu diske format atıp win98 i yeniden kurduğumda diğer diske(win kurulu olmayan) erişimi engelliyor. biçimlemem gerekiyormuş. bilgileri kaybetmeden bu işi nasıl halledebilirim

şimdiden teşekkürler

V.I.Member Psyclocker Avatar
    Katılım tarihi
    01.05.2002
    Nereden
    Somewhere In The Southwest
    ntfs olabilirmi acaba ???
    f3jc

Member Lancelot Avatar
    Katılım tarihi
    09.03.2004
    Nereden
    İzmir
    NTFS olamaz çünkü önceden de 98 kurulu imiş. başka bir pc ye takıp denedin mi ?

Gold Member SpAwN Avatar
    Katılım tarihi
    19.06.2001
    Nereden
    Turkey
    Erişilemeyen diski başka bir makina da yedekle ve formatla bence.
    En temiz bu şekilde giderilir.

Bir de fdsik falan yaparken yanlışlıkla farkında olmadan diğer diskin de fat tablosunu silmiş olmayasın?

Rookie Member
    Katılım tarihi
    27.02.2004

daha önceden kullanabiliyodum. bu ikinci diski formatlayıp fat32 halinde birsürü bilgi kaydettim ama sonra ilk diski formatlayıp windowsu yeniden kurduktan sonra bu ikinci diski fat16 olarak gördü ve hala da erişimi engelliyor.win98 i yeniden kursam ya da dos ta bi ince ayar yapsam olur mu acaba?
    :rolleye3:

Member Lancelot Avatar
    Katılım tarihi
    09.03.2004
    Nereden
    İzmir
    sen bi dediğimi yapıp başka makinaya takarsan eger sıkıntının donanımsal olup olmadığı konusunda epey yol kat edeceğiz. Dos tan da o iş olmaz en fazla fdisk mbr falan denenebilir ama o zaman da veri kaybı olası

Rookie Member
    Katılım tarihi
    27.02.2004

hdr-data programını nerden bulabilirim?

arkadaşlar hdr-data diye bi programın demosunu kullandım. erişemediğim dosyalara erişmemi ve kopyalamamı sağlıyor.ancak demo olduğu için kullanımı sınırlı.bunun tam sürümünü satan bi yer biliyomusunuz?

+ Cevap Yaz

Reklam

Reklam 2
Reklam 3