Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda win98 2. harddiski tanımıyor başlıklı konu tartışılıyor; selam
iki harddiskim var, ikisinde de bilgi var ve win98 ikisini de tanıyodu. amma velakin win98 kurulu diske format atıp ...
iki harddiskim var, ikisinde de bilgi var ve win98 ikisini de tanıyodu. amma velakin win98 kurulu diske format atıp win98 i yeniden kurduğumda diğer diske(win kurulu olmayan) erişimi engelliyor. biçimlemem gerekiyormuş. bilgileri kaybetmeden bu işi nasıl halledebilirim
daha önceden kullanabiliyodum. bu ikinci diski formatlayıp fat32 halinde birsürü bilgi kaydettim ama sonra ilk diski formatlayıp windowsu yeniden kurduktan sonra bu ikinci diski fat16 olarak gördü ve hala da erişimi engelliyor.win98 i yeniden kursam ya da dos ta bi ince ayar yapsam olur mu acaba?
:rolleye3:
sen bi dediğimi yapıp başka makinaya takarsan eger sıkıntının donanımsal olup olmadığı konusunda epey yol kat edeceğiz. Dos tan da o iş olmaz en fazla fdisk mbr falan denenebilir ama o zaman da veri kaybı olası
arkadaşlar hdr-data diye bi programın demosunu kullandım. erişemediğim dosyalara erişmemi ve kopyalamamı sağlıyor.ancak demo olduğu için kullanımı sınırlı.bunun tam sürümünü satan bi yer biliyomusunuz?