Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Win98 TÜrkçe karakter yardımı

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Win98 TÜrkçe karakter yardımı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Daha birkaç gün önce win98i yükledim. Ama huyundan mi,suyundan mi? bilmem windows yüklendikten sonra metin belgesini açip yazmaya basladigimda Türkçe ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 27-07-03, 23:46   #1 (permalink)
Nookie
New Member

Nookie Avatar

Katılım tarihi: 29.06.02
Nereden: Out Of World
crying Win98 TÜrkçe karakter yardımı

Daha birkaç gün önce win98i yükledim. Ama huyundan mi,suyundan mi? bilmem
windows yüklendikten sonra metin belgesini açip yazmaya basladigimda Türkçe karakter destegini gitmis old.nu gördüm.
Bunu nasil hangi programla giderip türkçe (ğı) harfleri tekrar eskisi gibi kullanabilirim.Yardim ederseniz sevinirim.

Bu arada win98i kurduktan sonra arabirimi win2000e benzetmek için bütün yazı tiplerini görünüm öz.den tahoma türkçe yaptım.
Nookie çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 04:42.