+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon
Results 1 to 15 of 29

Windows Service Pack 2 Preview

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda Windows Service Pack 2 Preview başlıklı konu tartışılıyor; Alin size Service Pack CD icine entegre edilebiliyor.fakat 9.4 mb updatesi var hala ama adi ustunde preview. isteyen sansini denesin ...

Power Member exeter Avatar
    Katılım tarihi
    16.02.2004
    Nereden
    Eskişehir

Windows Service Pack 2 Preview

Alin size Service Pack

CD icine entegre edilebiliyor.fakat 9.4 mb updatesi var hala ama adi ustunde preview. isteyen sansini denesin baya begendim ben firewall falam gelistirilmis

Sadece ingilizce surum icin daha turkce surum cikmamis.Alamanca ve İngilisce var

http://download.microsoft.com/downlo...be4f/xpsp2.exe
    Windows Slipstream, Intel Pentium 4 2A 400Mhz , Abit Th7 2 RaidII , 512 RD Samsung 800 (128x4) , 128Mb Sparkle FX5200 First Edition(64bit) , 19" Philips 109s2 , 2 x Lg 16x DL , Samsung 52x32x52x16 Combo , 32x10x40 LG writer , Creative Sound Blaster 5.1 Live , 60 Gb Maxtor 2mb cache , 40 Gb Seagate , Leadtek Winfast Tv Kartı ( Divx capture 780 -576 )
    Zyxel 660R

Gold Member SpAwN Avatar
    Katılım tarihi
    19.06.2001
    Nereden
    Turkey
    Win XP için sanırım.
    belirtelim...

hARDWAREMANIAC Frost Avatar
    Katılım tarihi
    05.06.2003
    Nereden
    Antalya
    AutoPatcher ı kullanmanızı tavsiye ederim Türkçe sürümle problem çıkarıyor densede bende hiç bir sorun çıkmadı Xp Pro Türkçe işletim sistemimde.
    A man born with a spirit, but without soul...

Katılım tarihi
    16.02.2004
    Nereden
    Eskişehir
    Autopatcher i bende kullandim ilk bas cok guzeldi fakat sonra yavaslamalar oldu ve netten update cekmeye calistigimda f-prot a bile hata verdirtti sonra canım sıkıldı ve sildim.

Bu Windows un kendi destegi autopatcher cd ye entegre olmuyo degil mi??

Cool Member MURATBJK Avatar
    Katılım tarihi
    14.12.2003
    Nereden
    İZMİR
    şu sp2 yi türkçeye çevirebilecek arkadaş yokmu
    [FONT="Comic Sans MS"]P4 630+ 3GHz 2mb L2 / ASUS P5GD1 Pro / MSI NX6800GS / 2*512mb GEIL DDR / 160GB SAMSUNG SATA / Philips 107E / ASUS AG-550W PSU / Philips 1640 DVD-RW / SAMSUNG 52x32x52 CD-RW / ASUS 52x CDRom / zOOM x4 / Skystar 2 / Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/FONT]

Cool Member joefoe Avatar
    Katılım tarihi
    13.03.2002
    Nereden
    izmir
    çok bekledik ama türkiş yok niye heb sona kalıp dona kalıoz
    en sevdiğim günah kibirdir...

hARDWAREMANIAC Beyazzenci Avatar
    Katılım tarihi
    31.10.2002
    Nereden
    Adana
    yaws bunda anlamıcak ne var.. dünyada 70 milyon sadece Türkçe Windows kullanıyo.. yane ingilizce kullananların sayısı çoooooooooooookkkkkkk.. o yüzde önce ingilizceye sonra diğer dillere çıkıyor..
    Bir varmış bir yokmuş.. Evvel zaman içinde bu forumda Beyazzenci nickli bir mahlukat varmış

hARDWAREMANIAC Frost Avatar
    Katılım tarihi
    05.06.2003
    Nereden
    Antalya
    sorun o değil,Microsoft Türkiye diye bi ofis var ne iş yapıyo bunlar? yayınlanmadan tüm patchler bunların zaten elinde oluyor çevirsinler hemen (sanki orjinal yazılım kullanıyoruz da talepte bulunuyoruz )

hARDWAREMANIAC Beyazzenci Avatar
    Katılım tarihi
    31.10.2002
    Nereden
    Adana
    eee tabi oda doğru..

Member Lancelot Avatar
    Katılım tarihi
    09.03.2004
    Nereden
    İzmir
    Erken veya geç çıkması diye birşey söz konusu değil. Hemen hemen tum dillerde aynı anda relase edilir SP ler. Sadece bunlar BETA. O nedenle TR yok. SP2 Relase edilmedi henuz. Edilince akabinde TR sini de bulursunuz.

Not: BETA SP ler sistemlerinizde ciddi sorunlara yol açabilir. Çok önemli verilerinizin bulunduğu sistemlerinize kurmanızı önermem.

Katılım tarihi
    16.02.2004
    Nereden
    Eskişehir
    ben zaten dedim release diye yani beta ama fena bir beta degil ben kurdum. sp2 yi entegre ettigim int yuzunden xp pro trk goctu ama guzel bir surum yani denemek isteyenlere tavsiye turkcesi yakinda cikacak gibi cunku daha sp2 ye 3 aya yakin bir zaman var

V.I.Member CyberExplorer Avatar
    Katılım tarihi
    12.06.2003
    Nereden
    CyberSpace
    tamam en yannış. microsoft için öncelikli diller vardır. ve herzaman patchler update ler service pack ler hepsi bu sıra ile çıkar. yüksek öncelikliler bir çıkar. düşük öncelikler sonrada dökülür. bu gün itibari ile MS Office XP SP3 hala Türkçe yok. Arapça bile çıktı türkçe yok daha.
    Master System Expert
    [ Software - Hardware - Network ]

Member Lancelot Avatar
    Katılım tarihi
    09.03.2004
    Nereden
    İzmir
    Alıntı CyberExplorer tarafından iletildi.
    tamam en yannış. microsoft için öncelikli diller vardır. ve herzaman patchler update ler service pack ler hepsi bu sıra ile çıkar. yüksek öncelikliler bir çıkar. düşük öncelikler sonrada dökülür. bu gün itibari ile MS Office XP SP3 hala Türkçe yok. Arapça bile çıktı türkçe yok daha.
    Bir işletim sistemi ile, Office Tool u br tutan matığın önünde saygıyla eğilmekteyim

Cool Member joefoe Avatar
    Katılım tarihi
    13.03.2002
    Nereden
    izmir
    Alıntı Lancelot tarafından iletildi.
    Bir işletim sistemi ile, Office Tool u br tutan matığın önünde saygıyla eğilmekteyim
    kılmısın kardeş saydıyla eğilion felan gerek yok arkadaşın tuttuğu birşeyde yok sen hüsnü kuruntunla takılıon dünyhayha gel

V.I.Member CyberExplorer Avatar
    Katılım tarihi
    12.06.2003
    Nereden
    CyberSpace
    allam ya. ya nerden çıkıyo bunlar. Windows XP SP1 çıktığında çektim akşam ingilizce yi. teee kaç gün sonra çıktı türkçesi bay saygılı (!). ayrıca office tool deil. Office Service Pack. ve ms office den daha çok kazanıyo xp home / pro lara göre.

+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon

Reklam

Reklam 2
Reklam 3