Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

Windows Xp deki Ntdll.dll Hatasi

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Windows Xp deki Ntdll.dll Hatasi başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Windows Xp nin kurulumundan sonra C000221 Unknown Hard Error /SystemRoot/system32/ntdll.dll hatasi alip bilgisayarim kitleniyor.Bu sorunu nasil asabilirim?yabanci sitelerdeki forumlarda bu ..." şeklinde özetlenebilir....

Kapalı konu
 LinkBack Konu araçları |  
Eski 23-12-02, 12:57   #1 (permalink)
Mystique
New Member

Mystique Avatar

Katılım tarihi: 22.12.02
Windows Xp deki Ntdll.dll Hatasi

Windows Xp nin kurulumundan sonra C000221 Unknown Hard Error /SystemRoot/system32/ntdll.dll hatasi alip bilgisayarim kitleniyor.Bu sorunu nasil asabilirim?yabanci sitelerdeki forumlarda bu dosyayi cd den kopyalamamizi soyluyolar. ntdll.dll dosyasi Cd deki hem i386 hemde system32 klasorlerinde mevcut ve ben 2 sinide kopyalayarak denedim fakat ayni hata suruyo.Ayrica eger kopyalamayla giderilecek bi sorun ise , bu ntdll.dll dosyasi harddiske kurulmaya calisan windows un windows klasorunun hem system hemde i386 klasorunde de mevcut.Bunlarin hangisinin uzerine kopyalamam gerekiyo.Yardimlarinizi bekliyorum.
Mystique çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 11-10-06, 20:37   #2 (permalink)
serkes73
New Member

Katılım tarihi: 09.08.06
kardeş bak bende bununla baya uğraştım 2 gündrü ama çözümü buldum Xp deki güvenlik açığından kaynaklanıyormuş bu. Bu vereceğim linke Tıkla.Burada senin istediğin açıklama var.
Link:
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=tr
serkes73 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 11-10-06, 20:39   #3 (permalink)
serkes73
New Member

Katılım tarihi: 09.08.06
bu arada Bilgisayarında Service Pack 2 yüklü olmamalı.Diğer Xp sürümleri için bu.Denendi ve bu sorunu hallettim..
serkes73 çevrim dışı  
Eski 11-10-06, 20:56   #4 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10
konu 3 senelik konu arkadaşım dikkat biraz.

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 12:10.