Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Windows Xp Pro ISO dosyası sorunu ?! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Bilgisayarımda ISO dosyası olarak Xp pro var. Bunu cd ye yazıp windows kur cd si yapmak istiyorum.ama beceremedim.Nero ile yapılıyordu ..." şeklinde özetlenebilir....
Bilgisayarımda ISO dosyası olarak Xp pro var. Bunu cd ye yazıp windows kur cd si yapmak istiyorum.ama beceremedim.Nero ile yapılıyordu herhalde.(UNUTMUŞUM GALİBAA) :p Bunu nasıl yapabilirim acabaa ??
Pcde nero yüklü ise iso dosyasına cigt tıkladığından nero otomatik olarak açılır zaten. Diğer bir yol ise neroyu aç Burn İmage to disc sekmesini tıkla.
Ama benim dosya PowerISO dosyası.Tamam bunu gectik okuttum Nero'ya yazdırdım.En sona gelince Burn process failed at 40x filan dedi.Yanii cd yandı.HEheheheee