Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda Windows Xp Prof. Service Pack 2 Sorunu başlıklı konu tartışılıyor; Selamünaleyküm öncelikle kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.
Efendim Windows XP Service Pack 2'yi kuramıyorum.
Normalde Service 1 çalışıyor ve herhangi ...
Selamünaleyküm öncelikle kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.
Efendim Windows XP Service Pack 2'yi kuramıyorum.
Normalde Service 1 çalışıyor ve herhangi bir sorun olmuyor.
Yalnız yeniden işetim Windows XP işletim sistemi kuruyorum ve ardıdna ise Service Pack 2'yi
kurduğumda makina kilitleniyor ve hiç açılmıyor. Yani Windows'un arayüzüne erişemiyorum. Aynı
işletim sistemi ve Service Pack 2 CD'si ile arkadaşa ve bir kaç kişiye kurulum yaptım onlarda
hiç bir hata vermedi çalıştı.
Ben size Anakartın özelliklerini isterseniz söyleyeyim
Seri no: 43MM2V00500
Part no: 90-M8LCP0
GOUAYOZ
P4V8X-XUAYOZ
VT8237
0351CD
2IA2950551
Service Pack 1'de sorun olmuyor yalnız Service Pack 2'de sorun oluyor.
arkadas arkadasların dedıgı xp ıle sp2 yı tek cd de bırlestırıyorsun xp yı kurarken sp2 yı de kuruyoır boylece ıkıde bır sp2 yı yuklemeden kurtuluyorsun bende oyle yaptım
auto streamer ile windows cd in ve service pack inle güncel bir derleme oluşturabilirsin.ben oluşturmuştum.cd imajı olarak hazırlıyor.oluşturulan cd kusursuzca çalışıyor
Forever Shine sen türkiyede yaşamıyosun galiba ha?
Az önce çok oturgaçlı götürgeçle eve geldim.. Eve girdikten sonra yazılabilir, okunabilir tekeri bulup hesaplayıcı akıllı alete taktım.. Ama yanlış yazılabilir, okunabilir teker takmışım
Az önce çok oturgaçlı götürgeçle eve geldim.. Eve girdikten sonra yazılabilir, okunabilir tekeri bulup hesaplayıcı akıllı alete taktım.. Ama yanlış yazılabilir, okunabilir teker takmışım
Ondan sonra....
vay beeee! dostum sen bu Türkçe'yi ekşi sözlükten filanmı öğreniyorsun...
yıktın beni yerlerde yuvarlanıyorum...
İstersen birde Resmi Türkçe sözlükleri dene...Tavsiye ederim