Windows XP Service Pack 2 Türkçe sürümü 21 Eylül 2004 tarihinde çıkıyor...
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda Windows XP Service Pack 2 Türkçe başlıklı konu tartışılıyor; Windows XP Service Pack 2 Türkçe sürümü 21 Eylül 2004 tarihinde çıkıyor......
Windows XP Service Pack 2 Türkçe sürümü 21 Eylül 2004 tarihinde çıkıyor...
ya service pact 1 den ne farkı var çıktığında yüklememde fayda varmı
Service Pack 1 sonrası çıkan tüm yamaları ve geliştirilmiş bir firewall içeriyor.. Daha bir çok yeniliği var ama say say bitmez.. Yani yüklemeye değer![]()
Bir varmış bir yokmuş.. Evvel zaman içinde bu forumda Beyazzenci nickli bir mahlukat varmış
Hazır Türkçe service pack 2 nin haberini vermişken birkaç gün içerisinde, service pack 2 yi birkaç basit adımda , SP1'li Windows XP cd'nize nasıl entegre edilebileceğinizi anlatacağım resimli bir yazıda hazırlayacağım...
Bak Bu GüzeL oLur İşte Arşive EkLeriz Şu Sp2 Çıksın ßi Bakalım neLEr YeniLEniyo..!Nephilis tarafından iletildi.
![]()
SP 2 yi Yüklemek İçin 10 Neden
http://www.microsoft.com/windowsxp/sp2/topten.mspx
iLLeGaL & SaRP & S@RP
eğer türkçe sürümü olmadan yüklersem nolur windows ingilizcemi olur![]()
windowsun turkce ise ingilizce pack yuklenemezki; musade etmez yani isletim sistemin
Someone's boring me. I think its me
XP de başıma gelmedi ama 98 de oluyodu.Explorer falan yarı türkçe yarı ingilizce oluyor.Galiba XP de buna önlem almışlar ama belli olmaz.akburak tarafından iletildi.
ha tamam. ben de xp icin soylemistim.98 de denemedim hic ; demek oyle oluyor![]()
güvenlik açısından çok farkı var yüklenmesi şart. Daha hızlı olduğu söyleniyor. henüz kurmadım ama göreceğiz ...
a.k.a. the_bibe
ben yükledim. firewall u kesinlikle gelişmiş. extradan hızlı olduğunu söyleyemeyeceğim. daha çok güvenlik ön planda. ayrıca forumlarda dolaşan uyum problemlerinin hiçbirine rastlamadım. sağlam bir yama gibi görünüyor dostlar
HW Forever..
Teknoloji Herşeyim
ya türkçesi çıkınca biri bu konuya link koyar dimi
heralde koyarlar ...yani bn çıktığını gördüğüm anda atarım buraya link !
bu ayki master'lara yetişmez sp2, ama kasım dergilerinde de göreceğiz. tabi ertelenmezsethe_bibe tarafından iletildi.
![]()