Selam arkadaslar,
bilgisayarina xp nin service pack ini yukleyen var mi ? Varsa memnun mu ?
oz.
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar kategorisindeki Genel(OS) forumunda windows xp service pack başlıklı konu tartışılıyor; Selam arkadaslar, bilgisayarina xp nin service pack ini yukleyen var mi ? Varsa memnun mu ? oz....
Selam arkadaslar,
bilgisayarina xp nin service pack ini yukleyen var mi ? Varsa memnun mu ?
oz.
Var
Memnunum denilebilir.Aslında benim xp nin cdsinin içinde hazır service pack1 ekli versiyonu.sp1 siz olanını kullanmadığım için aradaki farkı bilmiyorum.
Valla SP1 li daha iyi bence...Java falan herşey kurulu sonuçta..
----VE BU KONUYLA İLGİLİ BAŞKA DA BİŞEY SÖYLEMEM! (FORREST GUMP)----
ewet SP1li daha iyi
AMD Athlon XP 2000+ --- Epox M/B --- RADEON9600 256MB --- 1x512Mb 400Mhz --- 80GB Seagate --- 52x32x52 LG CD-RW --- 22'' Samsung 2232BW --- AOpen ES45(400W Everpower)
Benden de EVET...
Birde FaDe tO BLaCk'un dediği gibi SP1 cd içerisinde ise tadından kurulmuyor![]()
DX 9.0 ve mediaplayer 9.0 ı da entegre çalışmalarımız sürmekte...
o kadar da uğraşmaya deymez bea...
Devamlı güncelleniyor o yazılımlar çünkü...
sp nin en iyi tarafı sürükle patch lerle uğraşmana gerek yok. temiz iş yani
not: gta3 'ü türkçe oynamak için gerekli mesela...
Evet detanator Catal. sürücülerini de koydukmu tamamdırr.
yaw format atayım diyorum da, uzun zamandır da atmıyorum hasp1 var ama crack mrack problemleri var. direk sp1 li bir windows xp pro mu ceksem napsam
oz.
sp1 crackden ne diye korkuyosun? crack dediysek programla falan uğraşmıyosun. 5 tane ufak işlem korkma yaniii..
Valla ben yaptım kendime Ne crack istiyor ne key.Direck kuruyon ve sp1 li.
yok korktugumdan deil de bildigim kadariyla format atmak gerekio ishte yeni serial icinh bi program war o bi saat tario bilgisayari sonra o key ile yeni format atiosun vs. vs. gibi bi prosedür yerine eger xp pro with service pack diye bir ISO varsa direk onu indireyim diyorum
oz.
bi bakinicam bakalim cikar birseyler.
Ya para olsa basıp daatacam hepinize bendeki XPden..
Sendeki XP nin ozelligi nedir tam anlayamadim. Bende Corporate edition var, ilk kurdugumda key'ini degistiriyorum, ustune sp1 kuruyorum cillop gibi calisiyor. Sendeki bunun gibi birsey ama SP1 i icinde mi?
*** Flight Simulator X and LD767 forever....