Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

xp de ara ve yardım destek problemi

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında xp de ara ve yardım destek problemi başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar ben win xp pro kullanıyorum ...pcnin dosya arama seçeneği olan başlat/ara ya girince arama konsolu masmavi gözüküo alttada resmi ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 06-07-05, 16:48   #1 (permalink)
ferhat65
Cool Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.05.05
Nereden: istanbul
xp de ara ve yardım destek problemi

arkadaşlar ben win xp pro kullanıyorum ...pcnin dosya arama seçeneği olan başlat/ara ya girince arama konsolu masmavi gözüküo alttada resmi var...arama konsolu dediğim xpnin kendi dosyalarını araması içn olan ...bide başlat/yardım ve destek bölümüne girince ses seda yok hiç bişeçıkmıo....bi, aralar bu xp solucanını kaldırın die bi konu vardı ...orda yazanları uyguladıktan sonra oldu...şimdiden sağolun

KALIN SAĞLICAKLA!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-07-05, 17:41   #2 (permalink)
equnix
V.I.Member

equnix Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.06.05
Nereden: İstanbul
Şundan olabilir ekran ayarlarını yaptığın yere gir burdan görünüm menüsüne gir ordan windows klasik stil yap bak bakalım görünüyormu.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-07-05, 18:18   #3 (permalink)
mysterious_man
V.I.Member

mysterious_man Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.08.04
Nereden: söylerim ama öncelikle mangır çalışsın... Rep Gücü: 5,218,214
Blog Mesajları: 1
Resimler: 4
yaptığın değişiklikler sorun yarattı ise sistem geri yükleme ile yaptığın ayarları geri alabilirsin...tek yapman gereken bu ayarları uyguladığın zamandan bir önceki tarihe geri yükleme yapman...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-07-05, 18:38   #4 (permalink)
ferhat65
Cool Member

Bilgisayarım
kardeş klasik stil temadada yaptım ama olmuo...sistem geri yükleme noktası kaydetmemiştim o yüzden yok ...bu olay 1 aylık faln ama ozmndan buyana ara seçeneğini kullanmadığım içn farketmedim.....aslında lazım bişi bu dosya arama peki bu dosya arama olayını programla faln yapabilirmiyim....

kalın sağlıcakla
ferhat65 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-07-05, 18:44   #5 (permalink)
tansu
Ziyaretçi

Alıntı:
ferhat65 tarafından iletildi.
.bi, aralar bu xp solucanını kaldırın die bi konu vardı ...orda yazanları uyguladıktan sonra oldu
burayı biraz açarmısın?

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-07-05, 19:41   #6 (permalink)
mysterious_man
V.I.Member

mysterious_man Avatar

Bilgisayarım
başka temiz bir bilgisayarın internet explorer a ait regedit kayıtlarını alabilme şansın varsa dene derim veya registry onarım programları var, onlarda hatayı düzeltebilir...bu sorun registry ile alakalı bence...
mysterious_man çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-05, 12:11   #7 (permalink)
ferhat65
Cool Member

Bilgisayarım
arkdaş o xp solucanı dediğim bu forumda değil bi forumda vardı bu xp nin regeditle ilgili bişeyi solucan dediler bende hıyar gibi sildim sonra olan oldu şimdi ne yapabilirim ayrıntılı anlatırmısınız.bide bu arkdaşın dediği regedit ,internet explorer olayı ne oluyo ????+şuan elimde temiz ve çalışan bir pc var onun internet explorerinin regedit dosyalarını nasıl alabilirim...
ferhat65 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-05, 14:27   #8 (permalink)
derdo19
Power Member

derdo19 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.07.04
Nereden: ErZuRuM
Resimler: 1
Kardeş benim başımada aynı olay gelmişti sistemine virüs bulaşmış
Kaspersky yada nod 32 virüs programını yükle sistemini ii bi tarat olmazsa formattan başka çare yok gibi geliyo.. Kolay Gelsin...
ASUS P5K-E WİFİ--E6750 CORE2--SAPPHİRE HD 3850--OCZ REVOLTEC 2*1 GB DDR2 667--SEAGATE 250 GB--ASUS 2014 L1T SATA--SAMSUNG 932N PLUS--FEEL MESHCOOL S 901BB--OCZ 600W--MİCROSOFT SET--XEROX 3120--A4 PK 635M--LOGİTECH Z-5500--VİSTA HOME PREMİUM
derdo19 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-05, 15:03   #9 (permalink)
mysterious_man
V.I.Member

mysterious_man Avatar

Bilgisayarım
başlat çalıştıra regedit yazıyorsun...

....hkey current user
.......software
..........microsoft
............internet explorer sağ tıklayıp ver diyorsun ve uygun bir yere kaydediyorsun

aynı şekilde hkey local machine de aynı yolu izleyip onunda iexplorerini alıyorsun ve bu kayıtları bir diskete aktarıp diğer makinada çalıştırıyorsun...
mysterious_man çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-05, 20:50   #10 (permalink)
ferhat65
Cool Member

Bilgisayarım
arkdaş dediklerini yaptım başka bi pcden aldım dosyaları...başarıyla kayıt defterine girildi faln dedi ....ama sorunum hala devam edio...yardımların içn sağol bide pcyi tarttcam bakalım virüs neyim varmıymış.....
ferhat65 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-07-05, 14:24   #11 (permalink)
ferhat65
Cool Member

Bilgisayarım
arkadaşlar kasperskyi kurduktan sonra ,ara seçeneğine girince daha farklı bi error vermeye başladı aynen şöle::

bunu içn ne yapmam lazım ...
ferhat65 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

xp de ara ve yardım destek problemi ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
ağ bağlantısı problemi lütfen yardım!!! running_away Network 3 04-07-05 16:30
yardım ve yataklık için destek beklıyorum night_devil SymbianOS 7 07-10-04 17:58
Mouse problemi - Yardım lütfen kreep Çokluortam 2 06-10-04 16:11
Service pack 1 yükleme problemi yardım babakanki Genel(OS) 4 28-09-04 03:46
Çok acil yardım !!!!! sürücü problemi BLACKandWHITE Ekran Kartları 11 21-09-04 03:23

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 11:55.