Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında XP de Kullanıcıda interneti Sınırlandırmak başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Windows XP de admin değilde kullanıcı olarak oturum açtığımızda internete girmemesi için yapmamız gereken nedir.Bu arada admin olarak oturum açtığımızdada ..." şeklinde özetlenebilir....
Windows XP de admin değilde kullanıcı olarak oturum açtığımızda internete girmemesi için yapmamız gereken nedir.Bu arada admin olarak oturum açtığımızdada internete girmesini istiyorum.Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler
en basitinden girmesini istemediğin kullanıcı açıkken internet explorer özelliklerinden bağlantı-yerel ağ ayarlarında proxy sunucu kullan de ve saallamasyon bi adres ve port ver. o kullanıcı geçersiz proxy nedeni ile nete erişemeyecektir...bu ayarıda yaptıktan sonra gizlemek istiosan admin ile açıkken gpedit.msc yazıp çalıştıra ordaki policylerden gerekli bölümü kapatabilirsin...
__________________ hWM fORUM imza kurallarına uyunuz...
hWM fORUM imza kurallarına uydurduğunuz için saolun... Yok imza...!!!
Arkadaşlar şimdide sesi ve görübntüyü yani ne müzik dinlşesin ne de vcd seyretsin. bunları kıısıtlayabilmenin bir yolu varmı ben bir kaç tanesinii denedim.Birde sizi sorayım dedim.
Ayrıca usb leri kullanılmasını kısıtlarken sadece bir tanesinin çalışmasına izin verebilirmiyiz.
Şimdiden teşekkürler.
windows servislerinden windows sesini kapatabilirsin. bunu yaptıktan sonra windowsta ses dosyası çalışmayacaktır. media playerıda kaldırırsın ve adam sınırlı kullanıcıda olacağından program yukleyemeyecek.başka video seyretme warsa kaldırırsın. Yalnız USB lerin teki kalsın diğerleri çalışsın bu nasıl olur bilmiom eğer mumkunse ve bilen bi arkadaş açıklarsa memnun olurum... hepsi kapanabiliyor ama teki kalsın diğerlei kapansın bu ??
İnterneti kısıtlamanın bir başka yolu ise internet explorer sağ tuş özellikler ordan içerik danışmanı kısmını etkinleştirebilirsin. USB erişimini kısıtlamak için ise aygıt yöneticisinden devredışı bırakabilirsin eğer kesin çözüm istersen biostan kapatıp biosa da şifre koyabilirsin.