Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

XP de Kullanıcıda interneti Sınırlandırmak

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında XP de Kullanıcıda interneti Sınırlandırmak başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Windows XP de admin değilde kullanıcı olarak oturum açtığımızda internete girmemesi için yapmamız gereken nedir.Bu arada admin olarak oturum açtığımızdada ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 11-10-06, 15:32   #1 (permalink)
hyenisan
New Member

Katılım tarihi: 11.10.06
XP de Kullanıcıda interneti Sınırlandırmak

Windows XP de admin değilde kullanıcı olarak oturum açtığımızda internete girmemesi için yapmamız gereken nedir.Bu arada admin olarak oturum açtığımızdada internete girmesini istiyorum.Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler
hyenisan çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-10-06, 15:39   #2 (permalink)
GhostMan
Cool Member

GhostMan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.05.05
en basitinden girmesini istemediğin kullanıcı açıkken internet explorer özelliklerinden bağlantı-yerel ağ ayarlarında proxy sunucu kullan de ve saallamasyon bi adres ve port ver. o kullanıcı geçersiz proxy nedeni ile nete erişemeyecektir...bu ayarıda yaptıktan sonra gizlemek istiosan admin ile açıkken gpedit.msc yazıp çalıştıra ordaki policylerden gerekli bölümü kapatabilirsin...
GhostMan çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-10-06, 15:28   #3 (permalink)
hyenisan
New Member

Teşekkürler.Unlimitedboy.Dediğin yerdeki proxy ayarlarını değitirdim.Ama gpedit.msc deki ayarlarda kullanıcının bu proxy ayarlarını değitirmemesi için bir sınırlama bulamadım.
hyenisan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-10-06, 16:17   #4 (permalink)
GhostMan
Cool Member

GhostMan Avatar

Bilgisayarım
Arrow umarım halledersin.(: :) kolay gelsin....

Not:hemen aktif olmasını istiyosan çalıştıra "gpupdate /force" yazarak yaptığın değişikliğin yenilenmesini sağlayabilirsin...
GhostMan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-10-06, 10:20   #5 (permalink)
hyenisan
New Member

Sen baya iyisin bu konularda.Gerçekten baya işime yaradı.İnsanlarla bilgilerini paylaşman çok güzel.Teşekkürler iyi çalışmalar
hyenisan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-10-06, 10:33   #6 (permalink)
GhostMan
Cool Member

GhostMan Avatar

Bilgisayarım
bilgiyi paylaşarak çoğaltmaya çalışıyoruz.. eğer yararımız dokunabiliyosa bu gerçekten güzel bir şeydir.... kolay gelsin...
GhostMan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-10-06, 10:39   #7 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: İzmir
Blog Mesajları: 2
ama dikkat et adam firefox kullanmasın
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-10-06, 10:41   #8 (permalink)
GhostMan
Cool Member

GhostMan Avatar

Bilgisayarım
sınırlı kullanıcıda adam program yukleymes..
GhostMan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-10-06, 12:13   #9 (permalink)
hyenisan
New Member

kullanıcıda ses ve görüntü kısıtlama

Arkadaşlar şimdide sesi ve görübntüyü yani ne müzik dinlşesin ne de vcd seyretsin. bunları kıısıtlayabilmenin bir yolu varmı ben bir kaç tanesinii denedim.Birde sizi sorayım dedim.
Ayrıca usb leri kullanılmasını kısıtlarken sadece bir tanesinin çalışmasına izin verebilirmiyiz.
Şimdiden teşekkürler.
hyenisan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-10-06, 12:05   #10 (permalink)
GhostMan
Cool Member

GhostMan Avatar

Bilgisayarım
Arrow

windows servislerinden windows sesini kapatabilirsin. bunu yaptıktan sonra windowsta ses dosyası çalışmayacaktır. media playerıda kaldırırsın ve adam sınırlı kullanıcıda olacağından program yukleyemeyecek.başka video seyretme warsa kaldırırsın. Yalnız USB lerin teki kalsın diğerleri çalışsın bu nasıl olur bilmiom eğer mumkunse ve bilen bi arkadaş açıklarsa memnun olurum... hepsi kapanabiliyor ama teki kalsın diğerlei kapansın bu ??
GhostMan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-10-06, 22:40   #11 (permalink)
hyenisan
New Member

Teşekkürler.Usbleri nereden kapatıyoruz .İyi çalışmalar.Aygıt yönetisindenmi yoksa başka bir yer varmı?
hyenisan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-10-06, 22:59   #12 (permalink)
equnix
V.I.Member

equnix Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.06.05
Nereden: İstanbul
İnterneti kısıtlamanın bir başka yolu ise internet explorer sağ tuş özellikler ordan içerik danışmanı kısmını etkinleştirebilirsin. USB erişimini kısıtlamak için ise aygıt yöneticisinden devredışı bırakabilirsin eğer kesin çözüm istersen biostan kapatıp biosa da şifre koyabilirsin.
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

XP de Kullanıcıda interneti Sınırlandırmak ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
interneti paylaştıramıyorum!!!!!!! DestroyCagri Network 19 23-07-06 18:20
cross bagli 2 pcye interneti nasil paylastirabilirim elektron Network 4 03-02-06 13:31
ad-hoc kurduk, ama interneti paylaştıramadm?? yigit007 Network 1 17-01-06 02:38
zoom x4 adsl modemden hub ile interneti paylaştırmak sessiz*çakal Network 1 10-08-04 02:38
Türkiye interneti 11 yaşında!!! Beyazzenci Genel(internet) 12 10-04-04 13:21

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 04:26.