Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > İşletim Sistemi&Uygulamalar > Genel(OS) »

xp kurulum hatası

Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında xp kurulum hatası başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar dün format attım daha sonra normal olarak windows kurayım dedim windows 2000 de windows xp de kurulurken pci.sys dosyası ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 26-02-05, 12:47   #1 (permalink)
Vito Andolini
Silver Member

Vito Andolini Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.09.04
Nereden: Sicilya
Resimler: 4
xp kurulum hatası

arkadaşlar dün format attım daha sonra normal olarak windows kurayım dedim windows 2000 de windows xp de kurulurken pci.sys dosyası kopyalanamıyor.kurulum beklenmedik bir hatayla karşılaştı ve windows kur kurulumu sonlandıracak...hatasıyla karşılaşıyorum.sizce sebep nedir.
haa bu arada win98 sorunsuz kuruluyor.
Vito Andolini çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-02-05, 18:42   #2 (permalink)
Vito Andolini
Silver Member

Vito Andolini Avatar

Bilgisayarım
arkadaşlar bir bakın, 98 ile işler yürümüyor
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-02-05, 22:07   #3 (permalink)
aktsa
Senior Member

aktsa Avatar

Katılım tarihi: 26.02.05
Çok büyük ihtimalle RAMden yapıyor. Eğer mümkünse Ramini bir değiştirip kurmayı dene.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-02-05, 22:27   #4 (permalink)
Vito Andolini
Silver Member

Vito Andolini Avatar

Bilgisayarım
problemi az önce çözdüm.
şöle kısaca özetleyeyim;
anakartım gigabyte ip 1000 g bios versiyonu f5
hdd'lerim seagate sata 80 gb ve seagate pata 80 gb
benim sistem format atmadan önce sata disk üzerine kuruluydu, format attım ve sistemin ghostunu geri aldım ama ghosttaki disk ayarlarında boot sata'yı birincil disk olarak görüyordu.daha sonra fark ettim ki benim bios diskleri altı adet şeklinde algılıyor (birincil 1, birincil 2, ikincil 1, ikincil 2, sata1, sata2) ve sataları 5. ve 6. disk olarak algılıyor bu da sata diski ikincil konuma dönüştürüyor.neyse daha sonra sata seçeneklerindeki yönlendirme seçeneklerinden sata1'i pata 1 şeklinde gösterdim daha sonra sistem açılmadı, oysaki benim pata disk seconder'di.
neysem ney, bende pata diski çıkardım, 98 kurdum ve daha sonra dos altında xp kurdum ve şu an problemsiz çalışıyor. sistemim sata diski öncelikli görüyor ve disklere erişimde de bir problem yok.
not: bunu okuyan arkadaşlar kesinlikle hiçbir disklerini xp'nin bölümleme bölümünden bölümlemesin, sağlıklı olmuyor. varsa yoksa partition magic vallahi.
not2: kısa olması yaw
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 04:54.