Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Xp Servıce Pack 3 Turkçe Hazır .... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Bende eski sistemde denedim bana da biraz daha sistem derlendi toplandı gibi geldi belkide Sp2'den sonra 1 milyon yamayı yapmak ..." şeklinde özetlenebilir....
Bende eski sistemde denedim bana da biraz daha sistem derlendi toplandı gibi geldi belkide Sp2'den sonra 1 milyon yamayı yapmak zorunda olmayışımdan bana öyle gelmiştir ama ufak bir performans artışı sezinliyorum sanırsam galiba
ve bir kaç aksayan yön başka bir halt değil. Neticede ;
yükleyince başka bir işletim sistemi görmeyeceksiniz
yine sizin xp işte ..
Bu arada ben uzak masa üstünde ciddi bir düzeltme
gördüm bağlantı problemleri neredeyse tamamen giderilmiş..
Baktımda her kes mucize yazılımlara meraklı hani şöyle bir yükleyimde
alet uçsun falan diye microsoft bunun içinde bir fix yayınladı bari
illa da optimizasyon deyip bunu atlayanlara moral olsun vereyim..
BAŞLIK: Microsoft'tan yapılan açıklamada XP SP2 kullanan çift çekirdek ve üstü
(multicore) işlemcilerin işletim sisteminde tam performans göstermediği
açıklandı.Ve bu hatanın giderilmesiyle ilgili bir hotfix çıkarıldı...
Uygulanabilinen işletim sistemleri:
Windows Xp Professional
Windows Xp Home
Windows Xp MCE (Media Center Edition)
Bu işlemi yapmak için hem hotfix i çekip kuracak hemde
registry e bir anahtar hazırlayacaksınız..
Neyse ben anlatmıyayım Türkçe lin vereyim gerisini Bill abiden dinleyin..
BAŞLIK: Microsoft'tan yapılan açıklamada XP SP2 kullanan çift çekirdek ve üstü (multicore) işlemcilerin işletim sisteminde tam performans göstermediği açıklandı.Ve bu hatanın giderilmesiyle ilgili bir hotfix çıkarıldı...
Uygulanabilinen işletim sistemleri:
Windows Xp Professional Windows Xp Home Windows Xp MCE (Media Center Edition)
Bu işlemi yapmak için hem hotfix i çekip kuracak hemde registry e bir anahtar hazırlayacaksınız.. Neyse ben anlatmıyayım Türkçe lin vereyim gerisini Bill abiden dinleyin..
Yafs bu yama daha önceki yamaları beraberinde getirsede stabiliteyi ve performansıda artırmıyor değil daha önce yayınlanana testleri görmediğinizi var sayıyorum...
Yaw ben az önce kurdum laptopa sp3'ü ama çok fena oldu bu laptop yahu. Birde orjinal xp home. Garipleşti makina, ağırlaştı, temalar görünmez oldu. Sebebini çözemedim
BAŞLIK: Microsoft'tan yapılan açıklamada XP SP2 kullanan çift çekirdek ve üstü (multicore) işlemcilerin işletim sisteminde tam performans göstermediği açıklandı.Ve bu hatanın giderilmesiyle ilgili bir hotfix çıkarıldı...
Bu hotfix ve registry düzenlemesi XP SP3 içinde entegre edilmiştir sanırım.Bilgisi olan var mı?
Yaw ben az önce kurdum laptopa sp3'ü ama çok fena oldu bu laptop yahu. Birde orjinal xp home. Garipleşti makina, ağırlaştı, temalar görünmez oldu. Sebebini çözemedim