Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında Xp Servıce Pack 3 Turkçe Hazır .... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "teşekkür..." şeklinde özetlenebilir....
Evet ilk sorun, sp3 'ü yükledikten sonra 3 kere firefox çöktü diye mesaj geldi, gerçi hepsindede yeniden başlatınca açıldı firefox, inşallah başka sorun olmaz
Firefox 3 ün çökme durumunun, SP3 ile bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.
XP Pro SP2de firfox 3 kullandım, çökme sorunları oldu zaman zaman.
Bir süredir Vista Ultimate x86 kullanıyorum, XP de olduğu gibi aynı kullandığım firefox3 ü yükledim Vistayı kurduktan sonra.XPdeki firefox çökme sorunlarını hiç yaşamadım.
__________________ Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim
Firefox 3 ün çökme durumunun, SP3 ile bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.
XP Pro SP2de firfox 3 kullandım, çökme sorunları oldu zaman zaman.
Bir süredir Vista Ultimate x86 kullanıyorum, XP de olduğu gibi aynı kullandığım firefox3 ü yükledim Vistayı kurduktan sonra.XPdeki firefox çökme sorunlarını hiç yaşamadım.
iki gündür kullanıyorum firefox 3 'ü sp3 'ü yükledikten sonra bu hatayı verdi ama bende o anda biraz falza zorlamış olabilirim
sayin arkadaşlar ben sp3 ü yükledim fakat win kendini güncelleştirmek istiyor ama bir türlü olmuyor "güncelleştirmeler başarısız" deyip duruyor.bunu nasil hallederiz yani olan güncellemeleri nasil yüklerim ?