Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında xp sp3 güncelleme istiyor ama yapamıyorum :S başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar xp sp3 te güncelleme geliyor ama güncelleyemiyorum hata veriyor sizce neden olabilir
işte resim burda..." şeklinde özetlenebilir....
slm arkdaşalar ben de pc ye format aattım orjinal bi cd ile ama o cd yi iki arkadaş kullanıyoruz güncelleme istyor güncelleiyorum bu sefer bi anahtar çıkıyor 30 gün süreniz kaldı diyor bana bi çaree lütfen
slm arkdaşalar ben de pc ye format aattım orjinal bi cd ile ama o cd yi iki arkadaş kullanıyoruz güncelleme istyor güncelleiyorum bu sefer bi anahtar çıkıyor 30 gün süreniz kaldı diyor bana bi çaree lütfen
ürün anahtarı arkadaşın pc de kasa da yazıyor ama onuda yazdıgımda oraya kabül etmiyorr wpa_kill dosyası kullanıyordum o anahtarı göstermiyordu şimdi dedim pc yi güncelliyim güncelle dedim o anahtar yine çıkıyorr şimdide wpa_kill lı kullanamıyorum
ürün anahtarı arkadaşın pc de kasa da yazıyor ama onuda yazdıgımda oraya kabül etmiyorr wpa_kill dosyası kullanıyordum o anahtarı göstermiyordu şimdi dedim pc yi güncelliyim güncelle dedim o anahtar yine çıkıyorr şimdide wpa_kill lı kullanamıyorum
Kardeşim microsofta telefon etmek zorundasın her formattan sonra arayıp etkinleştirmelisin ürün anahtarını