Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İşletim Sistemi&Uygulamalar bölümü içerisindeki Genel(OS) forumu altında XP YE format başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaslar XPye nasil format atilir acele cevap yazarsaniz sevinirim..." şeklinde özetlenebilir....
oncelikle bilgisayarını yeniden baslat biostan boot from cd ayarını oncelikli olarak ayarla cdyi tak ve save and exit diyerek biostan cık bilgisayarın cd den baslayacaktır
eger hard diskin sata ise baslarken F6 ya bas ve sata ya ait disketi tak
boylece hardiskini tanıtmıs olursun sonrası da partition ayarları ve kurulum
kolay gelsin
aklına baska takılan birsey warsa haman sor sonra birde kafeden falan nete girmeye calısırsın
__________________ [|AMD Athlon XP 2800+||Epox 8RDA3+||FX5600 128MB||2x512Mb 400Mhz Kingstone||80GB+320GB Seagate SATA||SoudblasterLive 5.1 Digi||NEC16x DVD-RW||16x LG DVD||19'' Philips 109E5|| PhilipsRhytymicWawe A2.610|AOpen H600B-B27(350W)||CNPS7000A-Cu+Giant III |]
ya saol formati atip windowsu kurdum multimediacontroller ve multimedia videocontrolleri tanitamadim sanirim cd si yok napcam yardimci olursaniz sevinirim
multimediacontroller ve multimedia videocontrolleri ---> ya eger bunlar ekran kartıın suruculeri ise bunları internetten bula bilirsin ekrankartının modelini soylelersen ben de baka bilirim
beger bu bahsettiklerinnin ekran kartıyla ilgisi yoksa hangi donanıma ait oldugunu soyleye bilirmisin
yine eger bunlar ozel bir donanıma ait degil ise bilgisayarının tum ozelliklerini detaylı bir sekilde yazabilir misin ?